25 / 04 / 2024

Emlakjet'in iletişimi Marjinal Porter Novelli'ye emanet!

Emlakjet'in iletişimi Marjinal Porter Novelli'ye emanet!

iLab Holding’in Mayıs 2014’te satın aldığı Emlakjet, bundan böyle iletişim çalışmalarını Marjinal Porter Novelli ile yürütecek.



“Sen o evi hayal et, gerisi Emlakjet!” sloganı ile 2006 yılından bu yana satılık veya kiralık dairelere en pratik şekilde ulaşma imkanı sunan, risk ve girişim sermayesi platformu iLab Holding’in Mayıs 2014’te satın aldığı Emlakjet, bundan böyle iletişim çalışmalarını Marjinal Porter Novelli ile yürütecek.

 

İşbirliğiyle ilgili açıklamalarda bulunan Emlakjet Genel Müdürü Gizem Moral Kunter, şunları söylüyor: “Kullanıcıya yeni nesil bir deneyim sunan üç yeni ürünümüz, İlan Karşılaştırma, Ulaşım Bilgisi ve Birlikte Arama özelliklerimiz başta olmak üzere, pazarı analiz ederek ve müşteri ihtiyaçlarından yola çıkarak geliştireceğimiz yeni projelerimizin heyecanı içindeyiz. Hem sektörün hem kullanıcıların hem de Emlakjet ailesinin hayallerini gerçekleştireceğimiz bu süreçte yeni nesil emlak çözümlerimizi, yeni nesil iletişim stratejilerinin de desteğiyle, Marjinal Porter Novelli ile birlikte geliştirecek olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

 

iLab Holding bünyesine katıldıktan sonra ayda 40 milyon sayfa görüntülenme sayısı ve 5 milyon ziyaretçi ile emlak seri ilan sektörünün en büyük üç portalından biri haline gelen Emlakjet, emlak ofisleri ve bireyler tarafından oluşturulmuş 500.000’e yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan bir veritabanına sahip bulunuyor. Emlak ilanlarını hayal ettiği ev ve işyerini arayan kullanıcılarına internet sitesi ve mobil işletim sistemleri üzerinden ulaştıran Emlakjet, kullanıcılarına Edirne’den Ardahan’a, tüm Türkiye’deki ilanlar arasında karşılaştırma imkanı da sunuyor.




Haber Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet'in açıkladığı verilere göre, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminin ardından konut satın alma veya kiralama arayışında yalnızca yüzde 21 gibi sınırlı bir düşüş yaşandı. Sonraki günlerde internetten kiralık ve satılık ilan aramaları normal seyrine döndü. Hali hazırda internette dört milyondan fazla kiralık ve satılık konut aranıyor. 

Konul talebinin siyasi ve toplumsal hayattaki gelişmelere duyarlı olduğunun altını çizen Emlakjet Genel Müdürü Gizem Moral Kunter, ancak yaşananların etkilerinin atlatılmasıyla tüketici davranışlarının hızla normale döndüğünü belirtti. Analistlere göre, konut satışlarının 3'te l'i de kredili gerçekleşiyor.  



Karar


Geri Dön