24 / 04 / 2024

Emporia İstanbul'dan Ramazan'a özel kampanya!

Emporia İstanbul'dan Ramazan'a özel kampanya!

Emporia İstanbul konut alacaklara Ramazan Bayramı'na özel kampanya sunuyor. Kampanya kapsamında bayrama kadar yapılacak alımlarda, daireler için istenen yüzde 40 ve yüzde 50 oranlarındaki peşinat bedellerini, nakit ödeme yerine 4 ve 5 ay vadeli evrakla ödeme imkanı sunuluyor.



Yaklaşan Ramazan Bayramı'nı Emporia İstanbul, özel kampanyayla tatlandırmaya hazırlanıyor. Projede, home office daireler 356 bin TL'den başlayan lansman fiyatları, yüzde 1 KDV avantajı ile satışa çıktı. Kampanya kapsamında bayrama kadar yapılacak alımlarda, daireler için istenen yüzde 40 ve yüzde 50 oranlarındaki peşinat bedellerini, nakit ödeme yerine 4 ve 5 ay vadeli evrakla ödeme imkanı sunuluyor. Geri kalan miktar ise 24 ve 36 aylık senetlerle ödenebiliyor.


Emporia İstanbul  tamamı güneş gören, ikisi yatay ikisi ise dikey konsepteki 4 bloktan oluşuyor.



Web: http://www.emporiaistanbul.com/


Vahdet


Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;


“İş’in Ev Kolayı” sloganıyla tanıtılan Emporia İstanbul’da, home office dairelerin 356 bin TL’den başlayan lansman fiyatları, yüzde 1 KDV avantajı ve bayram kampanyası ile satışa sunulduğu duyuruldu.


Şirketten yapılan açıklamaya göre, kampanya kapsamında bayrama kadar yapılacak alımlarda, daireler için istenen yüzde 40 ve yüzde 50 oranlarındaki peşinat bedellerini, nakit ödeme yerine 4 ve 5 ay vadeli evrakla ödeme imkânı sunuluyor. Geri kalan miktar ise 24 ve 36 aylık senetlerle ödenebiliyor.


AKS Yapı tarafından hayata geçirilen Emporia İstanbul, ikisi yatay ikisi dikey konseptteki 4 bloktan oluşuyor. Dikey bloklarda 17, yatay bloklarda ise 7 kat bulunuyor. Açıklamada, “İş merkezlerine ve ana ulaşım yollarına çok yakın konumu ile bir evden ve ofisten beklentilerinizi tam anlamıyla karşılayacak olan Emporia İstanbul’da toplam 536 home office, 1+1 ve 2+1tiplerinde birbirinden farklı 4 daire seçeneği beğeniye sunuluyor. Hayata maksimum düzeye keyif katmak üzere tasarlanan projede, bunun için birçok olanak yer alıyor. Proje; İstanbul’un Anadolu yakasında, Şerifali bölgesinde yakın zamanda faaliyete geçecek ve yaklaşık 50 bin beyaz yakalının çalışma alanı olacak yeni finans merkezinin hemen yanı başında yer alıyor” denildi. 


Milliyet



Haber Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



Emporia İstanbul’da bayram kampanyası başladı. Böylelikle, home office daireler 356 bin TL’den başlayan lansman fiyatları ve yüzde 1 KDV ile satışa sunuluyor. Kampanya kapsamında bayrama kadar yapılacak alımlarda, daireler için istenen yüzde 40 ve yüzde 50 oranlarındaki peşinat bedellerini, nakit ödeme yerine 4 ve 5 ay vadeli evrakla ödeme imkanı sunuluyor. Geri kalan miktar ise 24 ve 36 aylık senetlerle ödenebiliyor. Emporıa İstanbul, tamamı güneş gören, ikisi yatay ikisi ise dikey konseptteki 4 bloktan oluşuyor. Dikey bloklarda 17, yatay bloklarda ise 7 kat bulunuyor. Emporia İstanbul’da toplam 536 home office, 1+1 ve 2+1 tiplerinde farklı 4 daire seçeneği ile satılıyor.



Karar 



Haber Milat Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



"İş'İN Ev Kolayı" sloganıyla tanıtılan EMPORİA İstanbul'da, home office daireler şimdi 356 bin TL'den başlayan lansman fiyatları, yüzde 1 KDV avantajı ve çok özel bayram kampanyası ile satışa sunuluyor. Kampanya kapsamında bayrama kadar yapılacak alımlarda, daireler için istenen yüzde 40 ve yüzde 50 oranlarındaki peşinat bedellerini, nakit ödeme yerine 4 ve 5 ay vadeli evrakla ödeme imkanı sunuluyor. Geri kalan miktar ise 24 ve 36 aylık senetlerle ödenebiliyor. 


İş ile ev arasında yaşanan yarışa son veren proje... 


Yoğun kent hayatının yaşandığı; iş ve ev arasında her gün yeniden başlayan serüvende, insanların adeta saniyelerle yarıştığı İstanbul'da hayat bir kaos içinde sürüp gidiyor, insanlar için sevdiklerine ve hatta kendilerine zaman ayırabilmek bile bir lüks haline geliyor. İstanbul'un yeni finans merkezinin yanı başında hayata geçen EMPORİA İstanbul projesi, şimdi iş ile ev arasında zamanla yaşanan yarışa son veriyor. Tamamı rezidans ve home office olarak kurgulanan projede kaos, yerini huzur ve mutluluğa bırakıyor. 



Milat



Haber Milat Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



Yoğun kent hayatının yaşandığı; iş ve ev arasında her gün yeniden başlayan serüvende, insanların adeta saniyelerle yarıştığı İstanbul'da hayat bir kaos içinde sürüp gidiyor. 


İnsanlar için sevdiklerine ve hatta kendilerine zaman ayırabilmek bile bir lüks haline geliyor. 


İstanbul'un yeni finans merkezinin yanı başında hayata geçen EMPORIA İstanbul projesi, şimdi iş ile ev arasında zamanla yaşanan yarışa son veriyor. Tamamı rezidans ve home office olarak kurgulanan projede kaos, yerini huzur ve mutluluğa bırakıyor. 


Hayat dolu projelerin mimarı AKS Yapı tarafından hayata geçirilen EMPORIA istanbul, istediğim an müşterilerimi toplantıya davet edebilmeliyim, onlarla lüks bir restoranda harika bir yemek yiyebilmeliyim, evime çekildiğimde ise yuvamın tüm huzurunu içimde hissedebilmeliyim diyenlere sesleniyor. Ayrıca evinden çok uzaklaşmadan alışverişini yapmayı, dostlarıyla bir fincan kahve içebilmeyi, spor yapabilmeyi hatta sinemaya gidebilmeyi, bahçede yürüyüş yapabilmeyi, terasta dinlenebilmeyi ve havuz başında güneşlenebilmeyi düşleyenlerin hayallerini de gerçeğe dönüştürüyor. 


Huzurlu bir ev, prestijli bir ofis... 


EMPORIA İstanbul, tamamı güneş gören, ikisi yatay ikisi ise dikey konseptteki 4 bloktan oluşuyor. Dikey bloklarda 17, yatay bloklarda ise 7 kat bulunuyor. İş merkezlerine ve ana ulaşım yollarına çok yakın konumu ile bir evden ve ofisten beklentilerinizi tam anlamıyla karşılayacak olan EMPORIA istanbul'da toplam 536 home office, 1+1 ve 2+1 tiplerinde birbirinden farklı 4 daire seçeneği beğeniye sunuluyor. Hayata maksimum düzeye keyif katmak üzere tasarlanan projede, bunun için birçok olanak yer alıyor. "İş'in Ev Kolayı" sloganıyla tanıtılan EMPORIA İstanbul'da daireler %1 KDV avantajı, 356 bin TL'den başlayan lansman fiyatları ve çok özel ödeme koşullarıyla satışta. 



Milat


Geri Dön