27 / 04 / 2024

Emporia Şerifali projesinde satışlar 2 ay sonra başlıyor!

Emporia Şerifali projesinde satışlar 2 ay sonra başlıyor!

Firma: AKS Yapı

Proje: Emporia

Vural Sitesi'nde yıkımı bitiren AKS Yapı yeni projesi Emporia Şerifali için belediyeden onay bekliyor. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerden oluşacak projenin 2 ay sonra satışa çıkması hedefleniyor.



Ümraniye, Şerifali'de Sarissa İstanbul projesini hayata geçiren AKS Yapı, Vural Sitesi'nde gerçekleştireceği  Emporia  Şerifali projesinde belediyeden onay bekliyor. 


Projelendirme çalışmaları ve yıkım tamamlanan Emporia Şerifali projesinin 2 ay sonra satışa çıkaması hedefleniyor. Satışa çıkmasıyla inşaat çalışmalarının da başlayacağı proje 2 blok halinde yükselecek. 


500 daireden oluşacak Emporia Şerifali kentsel dönüşüm projesinde bloklarda daireler 250/250 olarak tasarlanmış durumda. Projede daire seçenekleri ise 1+1 ve 2+1 şeklinde belirlendi. 


2 yıl sonra tamamlanacak olan Emporia Şerifali projesinde metrekare birim fiyatlarının yaklaşık 4 bin ila 4 bin 500 TL'den başlaması öngörülüyor. 


Toplamda 12 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan projede rezidans daireler yer alacak. Projenin satış ofisi olarak Sarissa Ümraniye projesinin satış ofisi kullanılıyor.


Emporia Şerifali adres: Tatlısu Mahallesi, 34398 Ümraniye/İstanbul.


Emporia Şerifali iletişim:

Telefon: 0 216 313 45 82

Web Adresi: http://www.aks-yapi.com/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön