23 / 04 / 2024

Emrağ İnşaat Zekeriya Köy Evleri'nde 350 bin Euro'ya!

Emrağ İnşaat Zekeriya Köy Evleri'nde 350 bin Euro'ya!

Tüm konutların 3 oda 1 salon olduğu projede çatı dublekslerinin alanları 165 metrekare, bahçe katlarının alanları ise 145 metrekare. Zekeriya Köy Evleri'nde konut fiyatları 350 bin Euro'dan başlıyor



8 çatı dubleksi ve 8 adet bahçe katları konutlardan meydana gelen Zekeriya Köy Evleri, Sarıyer'de inşa edildi. Emrağ İnşaat imzasıyla inşa edilen Zekeriya Köy Evleri, 4 bloktan oluşuyor.

4 bin 750 metrekare arsa üzerine konumlandırılan Zekeriya Köy Evleri, geniş ferah odalar, banyolar, gün ışığıyla yıkanan holler, muhteşem teras ve kış bahçesi, mutfak mobilyaları ve ankastre ürünleri, birinci sınıf malzeme ile tamamen dekorasyonu tamamlanmış mekanlar, her odada TV telefon bağlantıları, özel peyzaj çalışması yapılmış çevre bahçe düzeni ve yüzme havuzu, size özel açık otoparkı, konforundan ödün vermek istemeyenler için özel olarak tasarlandı.

Tüm konutların 3 oda 1 salon olduğu projede çatı dublekslerinin alanları 165 metrekare, bahçe katlarının alanları ise 145 metrekare. Zekeriya Köy Evleri'nde konut fiyatları 350 bin Euro'dan başlıyor.

145 metrekare bahçe katı içerisinde; Mutfak, salon, kış bahçesi, banyo, 2 yatak odası, banyo, 2 yatak odası, 1 ebeveyn yatak odası, ebeveyn banyosu...

155 metrekare dubleks daireler içerisinde; Alt katta: mutfak, salon, yatak odası. Üst katta: galeri, yatak odası, banyo, ebeveyn yatak odası, ensuit banyo, giyinme odası.

www.emrag.com  
0252 313 73 30


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön