26 / 04 / 2024

Emrağ Zekeriya Köy Evleri nerede

Emrağ Zekeriya Köy Evleri nerede

Emrağ İnşaat tarafından Sarıyer 'de konumlandırılan Zekeriya Köy Evleri,  4 blokta 16 konuttan meydana geliyor. Projede 8 çatı dubleksi ve 8 bahçe katları  yer alıyor. Zekeriya Köy Evleri,  4 bin 750 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor... İşte ulaşı



 

Tüm konutların 3+1 şeklinde inşa edildiği Zekeriya Köy Evleri 'nde çatı dubleksleri 165 metrekare, bahçe katları ise 145 metrekare olarak tasarlandı.

Zekeriya Köy Evleri 'nde bulunan 145 metrekarelik 3+1 bahçe katları ile 165 metrekarelik 3+1 çatı dubleksleri 350 bin Euro 'ya satılıyor. Peşin veya banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Deprem yönetmeliklerine uygun olarak hayata geçirilen Zekeriya Köy Evleri, geniş ferah odalar, banyolar, gün ışığıyla yıkanan holler, muhteşem teras ve kış bahçesi, mutfak mobilyaları ve ankastre ürünleri, birinci sınıf malzeme ile tamamen dekorasyonu tamamlanmış mekanlar, her odada tv telefon bağlantıları, özel peyzaj çalışması yapılmış çevre bahçe düzeni ve yüzme havuzu, size özel açık otopark, konforundan ödün vermek istemeyenler için özel olarak tasarlandı.

Zekeriya Köy Evleri 'nde yer alan konutların özellikleri şöyle:

Bahçe Katı 145 metrekare:

- Mutfak

- Salon

- Kış Bahçesi

- Banyo

- 2 Yatak Odası

- 1 Ebeveyn yatak odası + Ebeveyn Banyosu

Dubleks Daireler 155 metrekare:

Alt Kat:

- Mutfak

- Salon

- Yatak Odası

- WC

Üst Kat:

- Galeri

- Yatak Odası

- Banyo

- Ebeveyn yatak odası + Ensuit banyo + Giyinme odası

İşžTE ZEKERİYA KÖY EVLERİ ULAşžIM KROKİSİ

http://www.emrag.com/gloria_evleri

0212 202 50 30

 

 


Geri Dön