26 / 04 / 2024

Emre Arolat'ın 4 projesi ödül aldı

Emre Arolat'ın 4 projesi ödül aldı

EAA-Emre Arolat Architects'in dört projesi, dünyanın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden 2009 Europe & Africa Property Awards'ı aldı



EAA-Emre Arolat Architects, dört farklı projesiyle dünyanın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden biri olan 2009 Europe & Africa Property Awards'a layık görüldü. "Zorlu Konak Residence" projesi `konut' kategorisinde Avrupa ve Afrika kıtalarının en iyilerinden biri olurken, "Lara Kervansaray Oteli ve Kongre Merkezi" yapısı,  Nevzat Sayın'la birlikte projelendirilen "Santralistanbul Çağdaş Sanatlar Müzesi" ve Tabanlıoğlu Architects'le birlikte projelendirilen "Zorlu Center", `ticari' kategoride 2009 Europe & Africa Property Awards ödüllerini almaya hak kazandı. Ödüller 16 Ekim'de Londra'da sahiplerini bulacak.
Daha sonra Avrupa ve Afrika kıtalarının en iyileri kendi kategorilerinde Asya Pasifik, Britanya, Amerika ve Arabistan bölgelerinin ödüllü projeleriyle 13 Kasım'da, ABD'de gerçekleştirilecek "International Property Awards" için yarışacak. EAA-Emre Arolat Architects "7800 Çeşme Konutları ve Oteli", "Tekfen Kağıthane Ofisleri", "Milas Ağaoğlu Golf Oteli" ve "Minicity Maket Parkı"yla önemli ödülleri toplamıştı.
Milliyet


Geri Dön