28 / 03 / 2024

Emre Belözoğlu Kanlıca'dan yalı dairesi satın aldı

Emre Belözoğlu Kanlıca'dan yalı dairesi satın aldı

Emre Belözoğlu, tam bir servet ödeyerek satın aldığı 'saray'ı, hamile eşine hediye edecek



Galatasaray'ın ardından gittiği Inter ve Newcastle'da çok önemli paralar kazanan Emre Belözoğlu, tam bir servet ödeyerek satın aldığı 'saray'ı, hamile eşine hediye edecek. TÜRK futbolunun en önemli yıldızlarından biri olan Emre Belözoğlu, bu kez sahadaki performansıyla değil, satın aldığı yeni eviyle gündeme oturdu.

BİR SÜREDİR EV ARAYIŞINDAYDI
Milli futbolcu, geçtiğimiz yıl ocak ayında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın nikah şahitliğinde evlendiği Tuğba Gürevin'e unutamayacağı bir sürpriz hazırladı. Emre Belözoğlu tam 2.5 milyon dolar ödeyerek Kanlıca'dan yalı dairesi satın aldı. Evlilikleri sonrası Zekeriyaköy'deki muhteşem villalarında yaşamını sürdüren yıldız futbolcu, hergün antrenmanlar için Zekeriyaköy'den Samandıra'ya gidip gelmekten yorgun düşmüştü. Bu yüzden bir süredir şehrin içinde oturmak için kendisine ev arayan Emre en sonunda muradına erdi.

ÇOCUĞU ŞEHİR İÇİNDE BÜYÜYECEK
Kanlıca'da 2.5 milyon dolara satın aldıkları bahçe katı yalı dairesi için hiç vakit kaybetmeden tadilat yaptırmaya başlayan Emre Belözoğlu 'saray' yavrusunu andıran yeni evini, hamile olan eşine hediye edecek. Emre böylece yeni doğacak bebeğinin şehir içinde büyümesi isteğini de gerçeğe dönüştürecek.

ÜNLÜ KOMŞULARI VAR
Kanlıca'daki yalı dairesinin bahçe katını satın alan Emre'nin komşusu ise tanıdık bir isim... Sosyetik güzel Yasemin Kozanoğlu ve annesi Ahu Tuğbay, Belözoğlu çiftinin yeni komşuları olacak.

ŞİMDİ HEDEFİNDE TEKNE VAR!
Tam bir deniz tutkunu olan Emre Belözoğlu Kanlıca'dan aldığı yalı dairesiyle büyük bir hayalini gerçekleştirmiş oldu. Milli futbolcunun şimdi de yeni evinin önüne bağlayacağı bir tekne almak için harekete geçtiği öğrenildi.
Takvim


Geri Dön