25 / 04 / 2024

Emre Belözoğlu Zekeriyaköy'deki evinin kapılarını açtı!

Emre Belözoğlu Zekeriyaköy'deki evinin kapılarını açtı!

Emre Belözoğlu eşi Tuğba Belözoğlu ile Zekeriyaköy'deki evinin kapılarını Fenerbahçe Kulübü'nün aylık dergisine açtı



Sakatlığı sonrası eksikliği hissedilen Emre Belözoğlu "Beklentilerin çok yüksek olduğu bir kulüp" olarak tanımladığı Fenerbahçe'de futbol oynamanın bir ayrıcalık olduğunu söyledi.

Eşi Tuğba Belözoğlu ile Zekeriyaköy'deki evinin kapılarını Fenerbahçe Kulübü'nün aylık dergisine açan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'yi "Beklentilerin çok yüksek olduğu bir kulüp" şeklinde tanımladı. Milli futbolcu, böyle bir takımda futbol oynamanın büyük bir ayrıcalık olduğunun da altını çizdi. Saha içindeki agresifliğinin kazanma hırsından kaynaklandığını belirten Emre, bu hareketlerini en aza indirmeye çalıştığını da belirtti. Evliliğin kendisine çok yaradığını da belirten başarılı oyuncu, "Evlilik ve bu sezon başında geçirdiğim kamp, benim yükselişimin en büyük nedenleri. Her ikisi de benim futbol hayatıma büyük katkı sağladı" diye konuştu.

Cristian Baroni: Kayıplar kaçınılmaz

Ailesiyle birlikte Fenerbahçe dergisine röportaj veren Cristian, üç kulvarda hedefe ulaşmak için sonuna kadar savaşacaklarını söyledi. Brezilyalı orta saha oyuncusu, zaman zaman puan kayıpları yaşamanın normal olduğunu belirterek "Bu kaçınılmaz bir şey. Ama Fenerbahçe her zaman en iyiyi hedefler" dedi.
Sabah


Geri Dön