26 / 04 / 2024

Emre Torun kimdir?

Emre Torun kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi; Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan Yunus Emre Torun kimdir? Emre Torun hangi üniversiteden mezun oldu?



Emre Torun kimdir?

Yunus Emre Torun, 1980 yılı İstanbul doğumlu. Yunus Emre Torun bugün, Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi; Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı.


2002 yılında Marmara Üniversitesi, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun olan Emre Torun 2002-2003 yıllarında U.C.L.A. California, USA‘da ileri düzeyde İngilizce eğitimi aldı. 


Emre Torun, halen Torunlar Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. ‘de Yönetim Kurulu üyesi ve Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyesi olarak çalışmakta.


Emre Torun evli ve bir çocuk babası.


Torunlar GYO

Torunlar; 1977 yılında kuruldu. 1996 yılında ise perakende, konut, ofis ve otel geliştirme projeleriyle genişletmek üzere Toray İnşaat’ı hayata geçirdi fakat 2008 yılında firma unvanı Torunlar GYO olarak değiştirildi. 


Torunlar GYO, Bursa’nın ilk alışveriş merkezi olan Zafer Plaza’nın çalışmalarına 1996 yılında başlamış olup, 1999 yılında hizmete açtı. 1999 yılında  Yeni Gimat İşyerleri İşletmesi A.Ş.’nin hissedarı oldu. Nish İstanbul projesini ise 2008 yılında satışa çıkardı. Torunlar GYO tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen Torium İstanbul projesini 2010 yılında hizmete açtı. Firma, Bşakşehir’de 2011 yılında başladığı Mall Of İstanbul projesini ise 2013 yılında tamamlamayı planlıyor.


Torunlar GYO geçtiğimiz yıl ihalesi yapılan Paşabahçe Tekel Fabrikası arazisini 355 milyon TL ile bünyesine katmıştı. Gruba bağlı halka açık Torunlar GYO'nun piyasa değeri ise 900 milyon doları geçiyor.


Torunlar GYO projeleri..

1. Zafer Plaza

2. Korupark AVM

3. Deepo Outlet

4. Torium AVM

5. Bulvar Samsun AVM

6. Ankamall AVM & Crowne Plaza

7. Korupark

8. Nish İstanbul

9. Netsel Marina

10. Mall Of İstanbul

11. Torun Tower

12. Ali Sami Yen Arsası

13. Korupark Terrace



Aziz Torun kimdir?
Emre Torun'dan ilk Paşabahçe açıklaması emlakkulisi.com'a!
Tebernüş Kireçci, Emlak Kulisi'nde Emre Torun'u ağırladı!
Emre Torun: Konut sektöründe faiz artışları risk!



Geri Dön