28 / 03 / 2024

Emsan İdeal Homex Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı'nda görücüye çıkıyor!

Emsan İdeal Homex Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı'nda görücüye çıkıyor!

Bu yıl “Yedinci Bahar” sloganıyla düzenlenecek olan İdeal Homex Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı, 05-08 Nisan tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde ziyaretçilerine kapılarını açıyor. 98.000 m2 alanda gerçekleşecek olan fuara, züccaciye se



Zücaciye, ev eşyaları, mutfak eşyaları, küçük elektrikli ev aletleri, dekoratif ürünler, çeyiz ürünleri, ev tekstili, aydınlatma ürünleri, banyo ve mutfak aksesuarlarının sergileneceği fuar, ziyaretçi ve katılımcılarına sektörün trendlerini hem iç pazarda hem de dış pazarda takip etme fırsatı sunuyor. İdeal Homex fuarı, bu yıl ilk kez açacağı 11. ve 12. Hollerle yelpazesini de genişletiyor. Dünya trendlerinin “en” lerini bir araya getiren yeni hollerde ithal ürünler sergilenmeye hazırlanıyor.

Emsan, İdeal Home Fuarında Yeni Ürünlerini Tüketicisiyle Buluşturacak
Züccaciye sektöründe hızlı bir gelişim sürecine giren Emsan, bayi ve mağaza sayısını her geçen gün artırıyor. Emsan, 2012 yılında yurtiçinde ve yurtdışında açacağı yeni bayiler ve mağazalarıyla daha fazla tüketiciye ulaşmayı hedefliyor. Emsan Genel Müdürü Uğur Kaymak; 2012 yılında bayi sayısını 1100’e çıkaran Emsan’ın, yurtdışı ve yurtiçi fuar çalışmalarına ağırlık verdiğini belirterek,  İdeal Homex fuarında da yeni ürünlerini tüketicileriyle buluşturacaklarının belirtiyor.  Kalite ve şıklığın yanı sıra teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak fonksiyonel ürünler geliştiren Emsan, çatal bıçak setlerinden,  çaydanlık ve cezve setlerine, porselen yemek takımlarından narenciye sıkacaklarına olan tüm ürünlerini İdeal Homex Fuarında ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Sektörde Avrupa’nın 3. ve Dünyanın 4. Büyük fuarı konumunda olan Züchex Fuarının bahar versiyonu olan İdeal Homex fuarı kendini yenileyip geliştirerek,  geçen seneki 1,5 milyar Dolarlık ticaret hacmini bu yıl arttırmayı planlıyor. Fuarın ziyaretçileri arasında; profesyonel satın alma heyetleri, üretici ve ithalatçı firma yetkilileri, zincir mağaza satın alıcıları, toptancı ve perakende kuruluşları, bayi ve distribütörler, otel ve restoran işletmecileri, catering, organizasyon şirketleri ve tasarımcılar bulunuyor.
 

 


Geri Dön