24 / 04 / 2024

Emsan, Papatya demliği mutfaklara sonbahara özel tasarladı!

 Emsan, Papatya demliği mutfaklara sonbahara özel tasarladı!

Tüketicinin ihtiyaçlarına göre ürün gamını genişleten Emsan, sonbahara yönelik farklı bir ürün tasarladı. Papatya demlik ile sonbaharda içinizi ısıtacak bitki çayları hazırlamak artık çok kolay



Yaz sıcaklıklarının yavaş yavaş azaltığı bugünlerde  sonhabar hazırlıkları da hızlanıyor. Tüketicinin ihtiyaçlarına göre ürün gamını genişleten Emsan, sonbahara yönelik farklı bir ürün tasarladı. Papatya demlik ile sonbaharda içinizi ısıtacak bitki çayları hazırlamak artık çok kolay.


Yorgunluğunuzu alacak sıcacık ıhlamur çayından, hayatınıza dinginlik ve huzur getirecek bitki çaylarını Emsan’ın yepyeni ürünü Papatya demlik ile hazırlayabilirsiniz. İster ofisinizde, ister evinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz papatya demlik serin sonbahar gecelerinizin kurtarıcısı oluyor. 


Emsan Papatya demlik, içeriğindeki özel süzgeci ile çay ve bitki tanelerinin suya karışmasını engeleyip çayınızın berrak görünmesi sağlıyor. Ayrıca özel dizaynı ile süzgeçteki aromanın suya eşit şekilde dağılmasını sağlıyor. Çelikten üretilmiş yapısı ve özel tasarımıyla çayınızı uzun süre sıcak tutabiliyor. Lezzetli, sıcak ve sağlıklı içeçeklerinizi Emsan Papatya demlikle hızlıca hazırlayabilirsiniz. 


Özel tasarımı, kullanım rahatlığı ile fark yaratan ve hayatı kolaylaştıran Emsan Papatya demlik sonbahar gecelerinize keyif katıp içinizi ısıtıyor.


Papatya Demlik 98 TL’den satışa sunulmaktadır.



Geri Dön