27 / 04 / 2024

Emsan ürünlerini Züchex'te görücüye çıkardı!

Emsan ürünlerini Züchex'te görücüye çıkardı!

3-7 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşen Züchex Züccaciye, Dekoratif Hediyelik Ev Eşyaları ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde katılımcı ve ziyaretçilerle buluştu.



Züccaciye sektörüne yön veren fuarda, Emsan yeni ve tasarım ürünlerini ilk kez katılımcılarına sergileyerek, yoğun ilgi gördü.


Sektöre kattığı yeniliklerle mutfakların vazgeçilmez markası olan Emsan, bu yıl 25’incisi düzenlenen Züchex Fuarı’nda yeni ürünlerini katılımcılara tanıttı. Emsan yeni porselen takımlardan bıçak setlerine, tencerelerden tasarım çay ve kahve fincanlarına kadar pek çok yeni ürününü ziyaretçileriyle buluşturdu. 


Tasarım Ürünler İlgi Odağı Oldu

Tasarımcı Sevil Acar ile çalışan Emsan, her zevke ve her yaşa hitap edecek çay bardağı ve kahve fincanı takımlarını ilk kez Züchex’te görücüye çıkararak, büyük beğeni topladı. 


Emsan, çizilme ve aşınmaya ultra dayanıklı olan Hard Stone tavaları, vintage renk ve desenden oluşan porselen yemek takımları, tamamı porselenden oluşan çaydanlıkları  3. Hall’deki standında sergileyerek katılımcılarına yeni ürünlerini tanıttı.


Emsan, bu yılki Züchex Fuarı’nı belirlenen hedefin üzerinde bir satışa ulaşarak, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle sonlandırdı.



Geri Dön