28 / 03 / 2024

Emsan, ürünleriyle Zuchex’e damga vurdu!

Emsan, ürünleriyle Zuchex’e damga vurdu!

Emsan , 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Türkiye’nin en büyük züccaciye fuarı Zuchex’e damga vurdu.



Emsan, fuarda ilk kez görücüye çıkardığı Tanem Pilav Tenceresi ile büyük beğeni toplarken, son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği 20’den fazla yeni ürün grubunu da fuar katılımcılarının beğenisine sundu. 


Yılların verdiği deneyimiyle hak ettiğiniz değeri mutfağınıza yansıtan Emsan, 22-25 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen 27.Uluslararası Zuchex Züccaciye, Dekoratif & Hediyelik Ev Eşyaları, Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı’nda sektör temsilcileri ve fuar katılımcılarıyla bir araya geldi.


Yeni ürünleriyle Emsan Zuchex’te…

Avrasya’nın en büyük, Avrupa’nın ise 3. büyük fuarı Zuchex’te Emsan, mutfaklarda bir devrim niteliği taşıyan Füzyon düdüklü tencerenin yanı sıra  yeni seriler ve birçok ürün grubunu da ilk kez fuar ziyaretçilerinin ve sektör profesyonellerinin beğenisine sundu. Fuar kapsamında son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği Tanem Pilav Tenceresi ve 20’den fazla yeni ürünüyle fuar ziyaretçilerinden tam not alan Emsan, düdüklü tencere, çeyiz seti, yanmaz yapışmaz granit ve seramik setlerin yanı sıra yemek, kahvaltı ve çay takımlarıyla da büyük beğeni topladı. 


Dört gün süren fuar kapsamında fuar ziyaretçilerinden tam not alan Emsan, AR-GE ve inovasyon harikası ürünleriyle, önümüzdeki yıl da Zuchex fuarında yer alacağını şimdiden kamuoyunun bilgisine sundu. 



Geri Dön