20 / 04 / 2024

Emsan yeni tasarım çay bardakları klasik severlere sesleniyor!

Emsan yeni tasarım çay bardakları klasik severlere sesleniyor!

Yıllardır mutfakta yazılan hikayelerinizin ana karakteri olan Emsan, yeni tasarım çay bardaklarında gençlere, romantik ve klasik severlere sesleniyor. Emsan 12 parça çay bardağı takımı tavsiye edilen satış fiyatı 65 .



Emsan, genç tasarımcı Sevil Acar tarafından tasarlanan çay bardakları ile trendleri yakalayarak, yeni neslin de ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Klasikten, moderne her zevke hitap edebilmek için tasarlanan çay bardakları ince belli şık tasarımı ve 3 farklı tabak seçeneğiyle ön planda. Tasarımının yanında cam ve porselenin ideal birleşimiyle görenleri kendine hayran bırakacak çay bardağı takımları, çay saatlerinize ayrı bir keyif katacak.


Tüketicinin ihtiyaçları ve trendler doğrultusunda ürün gamını geliştiren Emsan, yeni çay bardakları serisinden 6’lı Drop, Elegance, Linea çay bardak takımlarını tüketicilere sunuyor. İnce belli bardak tasarımı geleneksel Türk çayını tiryakilerine hitap edecek şekilde tasarlandı. Emsan; kırmızı ve beyazın hakim olduğu Elegance ile trendi yakalamayı sevenlerin, çay tabağı mat porselenden üretilen Drop ile tasarımda seçici olan yeni akımın, beyaz porselen üzerinde kırmızı çizgili Linea ile gençlerin ve fonksiyonel ürünlere önem verenlerin gönlünü fethedecek. 12 parçadan oluşan çay bardağı takımı şık ve özel tasarımıyla çay severlerin yeni gözdesi.


Emsan 12 parça çay bardağı takımı tavsiye edilen satış fiyatı 65 TL



Geri Dön