20 / 04 / 2024

Emsan, yeni ürünlerini Züchex Fuarı'nda sergiledi!

 Emsan, yeni ürünlerini Züchex Fuarı'nda sergiledi!

Züccaciye sektörünün lokomotifi Uluslararası Züccaciye Dekoratif, Hediyelik Ev Eşyaları ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı (Züchex), 1-4 Ekim tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 26. kez kapılarını açtı.



Züccaciye sektörünün lokomotifi Uluslararası Züccaciye Dekoratif, Hediyelik Ev Eşyaları ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı (Züchex),  1-4 Ekim tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 26. kez kapılarını açtı. Züccaciye sektörünün önemli oyuncularından Emsan, fuarda pişirme ürün grubundan sofra ürün grubuna kadar toplam 27 yeni ürününü sektöre tanıttı.


Dünyanın 4., Avrupa’nın ise 3. büyük fuarı olan 26. Uluslararası Züccaciye Dekoratif, Hediyelik Ev Eşyaları ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı (Züchex) 1-4 Ekim tarihlerinde ziyaretçilerini ağırladı. Beylikdüzü’ndeki Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde yerli ve yabancı binlerce kişinin ziyaret ettiği Züchex Fuarı’na Emsan, 3. Hall’de 27’si yeni ürünü olmak üzere 300’ü aşkın ürün ile katıldı.

Kullanıcılarına işlevsel ve günlük ihtiyaca cevap veren ürünler sunan Emsan, tencereden yemek takımına, bıçaktan çaydanlığa kadar pek çok yeni ürününü ile beğeni topladı. 26. Züchex Fuarı ile ilgili Emsan Genel Müdürü Uğur Kaymak “Her yıl züccaciye ve mutfak eşyaları sektörünün ihracatçı, ithalatçı, toptancı ve distribütör firmaları ile yurtiçinden ve yurtdışından alım heyetleri, zincir mağazalar, toptancılar, perakendeciler ve diğer müşteri gruplarıyla bir araya getiren fuar, ürünlerimizi tanıtmamız kadar yeni iş bağlantıları kurmamızı da sağlıyor” dedi. Uğur Kaymak fuarda Emsan standında işlevselliğiyle yemek yapmayı pratik hale getiren yeni nesil tencereden cam su takımlarına, porselen yemek takımından küçük yardımcılara kadar birbirinden farklı ve özel ürünleri katılımcılara tanıtarak bir çok önemli işbirliğinin alt yapısını oluşturduklarını söyledi. 



Geri Dön