25 / 04 / 2024

Emsan, yılbaşı sofralarınızı renklendirecek!

Emsan, yılbaşı sofralarınızı renklendirecek!

En leziz yemekleri pişirmenize ve sunmanıza eşlik eden Emsan, özenle hazırlayacağınız yılbaşı sofraları için geleneksel kırmızıyı modernleştirerek mutfaklarınıza taşıyor



Yeniyılın rengi kırmızı Emsan’da 


En leziz  yemekleri pişirmenize ve sunmanıza eşlik eden Emsan, özenle hazırlayacağınız yılbaşı sofraları için geleneksel kırmızıyı modernleştirerek mutfaklarınıza taşıyor. Emsan’ın kırmızı ürünleri arasında  bulunan; Duracast Tencere Seti, Anadolu Yemek Takımı,  Trendy Bıçak Seti, Verna Tuzluk-Biberlik Seti ve Etna Porselen Fırın Kabı Seti ile hazırlanan  muhteşem lezzetler, yılbaşı sofralarının baş tacı oluyor.  


Bu özel günde sevdikleriyle birlikte evde olmayı tercih edenler, Emsan’ın birbirinden şık ve kullanışlı ürünleriyle hazırlanmış sofralarda ve doyumsuz sohbetler eşliğinde, yeni yıla girmenin keyfini yaşıyor. 

Emsan’ın kırmızı ürünleri arasında  bulunan ürünlerle yapılan tatlar, farklı damak zevklerine hitap ederek gecenin en güzel sürprizi oluyor. Emsan’ın Duracast Tencere Seti, Anadolu Yemek Takımı,  Trendy Bıçak Seti, Verna Tuzluk-Biberlik Seti ve Etna Porselen Fırın Kabı Seti ile hazırlanıp sunulan  yemekler, yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi oluyor.


Her yıl olduğu gibi bu yıl da sevdiklerinize birbirinden lezzetli yemekler yapmak için Emsan’ın kırmızı ürünleri, Emsan satış noktaları ve www.emsan.com.tr’ de takipçilerini bekliyor.



Geri Dön