29 / 03 / 2024

Emsan zarafeti sofralarınıza yansısın!

Emsan zarafeti sofralarınıza yansısın!

Mutfaklardan sofralara ulaşan lezzetli yemeklerin ana karakteri Emsan, 2015 yılında da hem şıklığından hem de kalitesinden ödün vermeyerek sofralarınızda yerini alıyor.Emsan zarafeti sofralarınıza yansısın...



Mutfaklardan sofralara ulaşan lezzetli yemeklerin ana karakteri Emsan, 2015 yılında da hem şıklığından hem de kalitesinden ödün vermeyerek sofralarınızda yerini alıyor. 41 yıldır her özel anınızda sizinle olan Emsan, yeni yıl sofralarınızda da Luxury Bone Gülnihal Porselen Yemek Takımı ve Duru Gold Çatal-Kaşık-Bıçak takımı ile yerini alarak 2015 yılına da sizinle girmeye hazırlanıyor.


Tüm kadınların sofralarını özenle hazırlayacağı günlerden biri de yılbaşı. Göz kamaştıracak yılbaşı sofralarında misafirlerini ağırlamak isteyenler için Emsan, her yıl olduğu gibi bu yıl da masaları vintage desenli porselen takımı ve zarif çatal-kaşık-bıçak takımlarıyla donatıyor. 


Kemik tozundan üretilmiş ince, dayanıklı porselen yapısıyla ve çiçek deseniyle sofralara post modern bir hava katan 85 parça Luxury Bone Gülnihal yemek takımı yılbaşı sofralarını daha da anlamlı kılacak. Paslanmaz yapısı, rahat tutuş ve kullanım kolaylığı sağlayan yapısıyla 91 parça Duru Gold Çatal-Kaşık-Bıçak takımı ise sofralarınızın bütünlüğünü tamamlıyor.


Yeni yılda da sevdiklerinizi ağırlayacağınız yılbaşı sofralarınız Emsan ile tamamlansın.

Emsan 85 Parça Luxury Bone Gülnihal Yemek Takımı Satış Fiyatı; 1.749 TL

Emsan 91 Parça Duru Gold Sandıklı Çatal-Kaşık-Bıçak Takımı Satış Fiyatı; 559 TL

Emsan 91 Parça Duru Gold Kutulu Çatal-Kaşık-Bıçak Takımı Satış Fiyatı; 509 TL



Geri Dön