18 / 04 / 2024

Emsan'dan Kurban Bayramı kampanyası!

Emsan'dan Kurban Bayramı kampanyası!

Kurban Bayramı’na özel fırsatlarıyla kullanıcısının beğenisine sunan Emsan, herkesin Kurban Bayramı’nı kutluyor.



Mutfakta geçirilen her anın tadını doyasıya çıkarmak isteyenlerin markası Emsan, Kurban Bayramı’nda da takipçilerini yepyeni bir kampanyayla karşılıyor. Tencere- tava setlerinden çatal bıçak takımlarına, baharatlıklardan kek kalıplarına kadar birçok ürün grubunu Kurban Bayramı’na özel fırsatlarıyla kullanıcısının beğenisine sunan Emsan, herkesin Kurban Bayramı’nı kutluyor.


Kullanışlı ve pratik çözümleriyle mutfaklarda işleri kolaylaştıran Emsan, Kurban Bayramı’na özel kampanyasıyla, alışılmış Emsan kalitesinden vazgeçemenyenlerin yüzünü güldürüyor. 


Zarafeti ve kaliteyi tüm ürünlerinde bir araya getiren Emsan, tencere setlerinden çatal-kaşık-bıçak takımlarına, fincan ve demliklerden baharatlıklara kadar mutfakta ihtiyaç duyulan birçok ürünü Kurban Bayramı’na özel kampanyayla kullanıcılarına sunuyor.


Yüzde 45’e varan indirimler

Yüksek ısıya dayanıklı alüminyum gövdesiyle kendine hayran bırakan Griss serisi, toprak seramik yapısıyla Türkiye’de bir ilk olan Ceraflame tencere, kek, ekmek, muffin ve tart kalıplarıyla mutfakta harikalar yaratan Nar serisi Kurban Bayramı’na özel yüzde 45’e varan indirimlerle sevenlerini bekliyor.


Her bayram olduğu gibi bu bayram da sevdiklerinizle geçireceğiniz bayram günlerinin keyfini Emsan ile katlamak isteyenler için bayram kampanyası tüm Emsan satış noktalarında ve www.emsan.com.tr ‘de sizi bekliyor. 


Geri Dön