19 / 04 / 2024

Emtest Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Emtest Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Emtest Mühendislik Limited Şirketi, Zeynel Murat Karadeniz, Semih Volkan Bayraktar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Aralık'ta Maltepe, Altıntepe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.



Emtest Mühendislik Limited Şirketi, Zeynel Murat Karadeniz, Semih Volkan Bayraktar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta kuruldu. 


Emtest Mühendislik Limited Şirketi iş konusu; 1.       Her türlü bilgisayar yazılımı, test ve ölçüm cihazı üretimi, alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapabilir. 2        Her türlü bilgisayar yazılımı, test ve ölçüm cihazı ile ilgili araştırma, geliştirme, danışmanlık, eğitim ve destek hizmeti verebilir veya üçüncü gerçek ve tüzel kişilere yaptırabilir. 3.       Yurt içindeki ve yurt dışındaki sanayi kuruluşları ve şirketlere konusu ile ilgili her türlü mühendislik hizmeti verebilir; proje, müşavirlik, araştırma, danışmanlık ve etüt işleri yapabilir, eğitim verebilir. 4.       Her türlü elektrik, elektronik, bilgisayar malzemesi alıp, satabilir, elektrik taahhüdünde bulunabilir, elektrik malzemesi imal ve montajı yapabilir, işin gereği olarak inşaat ve diğer meslekler ile ilgili taahhüdünde bulunabilir, elektrik mühendisliği haricindeki diğer mühendislik dalları ile ilgili malzemeleri alıp satabilir. 5.       Konusu ile ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında şubeler açabilir, mümessillik, distribütörlük, bayilik, acentelik alabilir, verebilir ve anlaşma yapabilir. 6.       Şirket, amaç ve konusu için gerekli nakil vasıtaları satın alabilir, kiralayabilir veya kiraya verebilir, satabilir, finansal kiralama yolu ile kiralayabilir. 7.       Şirket, amaç ve konusu ile ilgili her türlü gayrimenkul haklar iktisap edebilir, işletebilir, kiraya verebilir, kiralayabilir, alır satar, başkasına ve kendisine ait gayrimenkul mallar üzerinde ipotek tesis ve tescil edebilir. Konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında kurulmuş ve kurulacak olan işletmelere katılabilir, hakiki ve hükmi şahısları şirkete ortak edebilir, teşebbüslere girişebilir, diğer şirket ve işletmeleri tamamen veya kısmen devir alabilir, satabilir veya birleşebilir. 8.       Şirket, amaç ve konusu için gerekli olduğunda iç ve dış piyasalardan, yerli ve yabancı banka veya finans kuruluşlarından kredi alabilir, orta veya uzun vadeli borçlanma yapabilir. 9.       Şirket, borçlarına karşılık teminat olarak nakil vasıtaları, her türlü menkul ve/veya gayrimenkulü üzerinde rehin veya ipotek veya benzeri ayni haklar tesis edebilir, ya da fek edebilir yada banka veya finans sağlayan kuruluşların talep edebileceği her nevi yasal teminatı gösterebilir, kefalet ve/veya garanti sözleşmeleri akdedebilir, genel kredi sözleşmelerini kefil, müteselsil kefil sıfatıyla imzalayabilir, ticari işletme rehini akdedebilir, kefil veya garanti veren sıfatıyla kredi müesseselerine karşı taahhüt altına girebilir, yasaların izin verdiği çerçevede diğer şirketlerden teminat, kefalet, garanti kabul edebilir. 10.       Konusu ile ilgili olarak her türlü ticari, sınai, mali ve hukuki tasarruflarda bulunabilir. 11.       Şirket, maksat ve mevzunu gerçekleştirmek için mağaza satış merkezi ile depolar ve teşhir galerileri açabilir, bunları işletebilir, kiralayabilir ve kiraya verebilir. 12.Şirket, Türk Ticaret Kanununun ilgili hükümlerini kullanmak suretiyle yukarıda yazılı olan işlerden başka işleri de yapabilir.



Geri Dön