29 / 03 / 2024

Emtoy Group Bilişim Teknoloji Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Emtoy Group Bilişim Teknoloji Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeliyle 10 Ağustos'ta Emrah Sürücü tarafından kuruldu.




Emtoy Group Bilişim Teknoloji Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi 10 Ağustos'ta Emrah Sürücü tarafından 10 bin TL sermaye bedeliyle kuruldu. 


Emtoy Group Bilişim Teknoloji Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Emtoy Group Bilişim Teknoloji Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Osmanağa Mah.Söğütlüçeşme Cad.No:56/34 Kadıköy 


Geri Dön