24 / 04 / 2024

En büyük Boyner mağazası Marmara Forum AVM'de açıldı!

En büyük Boyner mağazası Marmara Forum AVM'de açıldı!

İstanbuldaki 11inci mağazasını Marmara Foruma açan Boyner,  bu yeni girişimiyle mağaza sayısını 34e çıkarmış oldu. İstanbulluların merakla beklediği Marmara Forum Alışveriş Merkezi, Türkiyedeki en büyük Boyner Mağazasına da ev sahipliği yapıyor



Yaklaşık 6000 metrekare satış alanı ile iki kata yayılmış olan en büyük Boyner Mağazası, kadın, erkek kadın, erkek, çocuk, genç giyim ve aktif spor, ayakkabı, kozmetik ve ev kategorilerinde hizmet veriyor.

Boyner Marmara Forum Mağazası, ürün çeşitliliğinin yanı sıra uygun ödeme koşulları, avantajlı alışveriş fırsatlarıyla keyifli bir alışveriş deneyimi vaad ediyor. Ayrıca 3 Nisan tarihine kadar Boyner Marmara Forum Mağazasından Boyner Anahtar ile yapılan 150 TL ve üzeri alışverişler, alışveriş tutarının yüzde 20si kadar marka çeki kazandırıyor. Ayrıca Istanbul Shopping Feste özel, Bonus ile yapılan 250 TL ve üzeri alışverişlerde tutarın yüzde 10u kadar ekstra çek hediye.

Markaların yeni lokasyonu
Boyner Marmara Forum Mağazasında kadın, erkek, çocuk ve genç aktif spor giyimin yer alan bazı markalar şöyle: Assymmetry, Cotton Bar, Limon Company, Pi, İpekyol, Twist, Fabrika, U.S.Polo, Silk & Cashmere, Pierre Cardin Beymen Business, Vakko, Mammaramma, Barbie, Nike, Adidas, Converse, Puma, ack & Jones, Levis, Mavi Jeans, Jack Wolfskin,; ayakkabı&çanta reyonlarında MBT, Camper, Steve Madden, Vakko, Tommy Hilfiger, Delsey, Camel Active ve US Polo, kozmetik kategorisinde Lancome, Clinique, EstÈe Lauder, Bobbi Brown, Laura Mercier, LOccitane, Dolce&Gabbana, H2O Plus, Calvin Klein, ChloÈ, Armani, Burberry, Paco Rabanne

Saturnde teknoloji kuyruğu
2009 yılında Forum İstanbul Bayrampaşa, 17 Mart 2011 tarihinde de Saturn Demirören İstiklal mağazasını açan Saturnun üçüncü mağazası Marmara Forumda hizmete girdi. Saturnun açılışında, teknoloji kuyruğu yaşandı.
Çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu teknoloji severler, erken saatlerde Saturn Marmara Forumda sıraya girdi.
Milliyet


Geri Dön