19 / 03 / 2024

En büyük konut projeleri Ankara'da!

En büyük konut projeleri Ankara'da!

Hızla gelişen ve büyüyen inşaat sektöründe, marka değeri kazanmış ya da bu yolda ilerleyen, yenilikçi, gelişmelere açık, çağımız beklentilerine uygun yapılar üreten lider kuruluşlar beş milyonu aşan nüfusu ile Başkent Ankara'da bir araya geliyor.



Türkiye'nin en büyük konut projelerinin sergileneceği Rem Fuarcılık tarafından ilk kez organize edilen Emlak & Gayrimenkul Fuarı. 09- 12 Ekim 2014 tarihleri arasında sektör firmalarını ATO Congresium Fuar alanında buluşturacak. Konut ve ticari alan talebinin geçtikçe azaldığı bir dönemde ticari durgunluğun hissedildiği bir anda gerçekleşecek olan bu fuarda talebin çoğalacağı tahmin ediliyor. 

Emlak ve Gayrimenkul Fuarı Koordinatörü Remzi Çayır; "Ankara'da önemli bir gelişim var. Neredeyse artık her alanda yatırım yapılıyor. Hiç umulmayan bölgeler parlamaya başladı. İnşaat sektörü, ekonomimizin öncü alanı. Dolayısıyla, bu fuarın konut ve ticari alanların arzının gittikçe çoğaldığı bir döneme denk gelmesi önemli. 


Gayrimenkul sektörünün Başkent Aııkara'daki en büyük buluşmasına geri sayım başladı. Sektörün lider kuruluşları, en seçkin konut ve işyeri projeleriyle 912 Ekim 2014 tarihlerinde ATO - Congresiunr da buluşacak. Hızla gelişen ve büyüyen inşaat sektöründe, marka değeri kazanmış ya da bu yolda ilerleyen, yenilikçi, gelişmelere açık, çağımız beklentilerine uygun yapılar üreten lider kuruluşlar bir araya geliyor" açıklamasında bulundu. 


Fuarın katılımcı profiline de değinen Çayır; "A ve B sınıfı Konut Projeleri. Plaza, Recidence, AVM Projeleri.Ofis ve Home Ofis Projeleri .İşyeri ve Ticari Gayrimenkul Projeleri, Akıllı Binalar, Villa ve Yazlık Site Projeleri ile Bankalar ve Finans Kuruluşları'mn katılımcılar arasında yer alacağını belirtti. 


Ankara Başkent


Geri Dön