25 / 04 / 2024

'En büyük reklam veren sektör gayrimenkul sektörü'

'En büyük reklam veren sektör gayrimenkul sektörü'

14. Gayrimenkul Zirvesi’nde konuşan Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, marka konutların önem kazandığını, son 5 yıldır en büyük reklam verenin gayrimenkul sektörü olduğunu söyledi.



Gayrimenkul sektörünün sorunları ve çözüm önerileri Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen zirvede masaya yatırıldı. 


14. Gayrimenkul Zirvesi’nde, ‘İş Dünyası Gayrimenkul Platformu’ oturumuna Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı konuşmacı olarak katıldı.


Türk gayrimenkul sektöründeki markalaşma sürecine dikkat çeken Vuslat Doğan Sabancı, “2000’li yıllarda kendi mekânlarımızı oluşturmaya başladık. Marka konutlar önem kazanmaya başladı. Türkiye’de gayrimenkul sektöründe yeni bir çağ başlıyor ve markalaşma heyecanı yaşanıyor. Biz de Hürriyet Dünyası olarak bu süreçte sektöre yol arkadaşlığı yapmaktan mutluyuz.” dedi. 

Son 5 yıldır en büyük reklam veren sektörün gayrimenkul sektörü olduğuna dikkat çeken Vuslat Doğan Sabancı şunları söyledi: “2000’li yıllarda en çok reklam veren ilk 10 sektör içine giren gayrimenkul sektörü bugün birinci sırada. Öte yandan 2001 yılında 330 olan reklam veren sayısı 5 yılda 3 kat arttı.” 


Geri Dön