25 / 04 / 2024

En çok 1+1 daire tipleri satılıyor!

En çok 1+1 daire tipleri satılıyor!

Yeni konut fiyat endekslerine göre en çok metrekaresi 50 ile 95 arasında değişen 1+1 tipi daireler satılıyor. Tercih nedenleri arasında; küçük bütçeyle alınabilmesi, elden çabuk çıkartılabilir olması, home-ofis olarak kullanılması yer alıyor...



Açıklanan yeni konut fiyat endekslerine göre en çok metrekaresi 50 ile 95 arasında değişen 1+1 tipi daireler satılıyor. Son 10 yıl içinde üretilen konutlar içinde oranı yüzde 25'leri geçen 1 +1'lerin tercih nedenleri arasında; küçük bütçeyle alınabilmesi, elden çabuk çıkartılabilir olması, home-ofis olarak kullanılabilmesi gibi faktörler rol oynuyor, İstanbul'da içerisinde 1+1 tipi dairelerin bulunduğu en ucuz projeleri sizler için seçtik. 


Future Park: Esenyurt'ta Hiper Gayrimenkul Geliştirme tarafından hayata geçirilen Future Park projesinde konutların başlangıç fiyatı 92 bin lira. Projenin 2015 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 

Milpark Evleri: Deira İnşaat tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Milpark Evleri projesinde 1+1 tipi dairelerin fiyatı 110 bin liradan başlıyor. Dumankaya Collection: Bahçeşehir'de Dumankaya İnşaat imzasıyla yükselen projedeki 1+ller 147 bin lira. Fly Butik Residence: Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Fly Butik Residence'da stüdyo, 1+1 ve 2+1 tipi daire seçenekleri yer alıyor. Fly Butik Residence'da 1+1 daireler 75 bin liradan satılıyor. 

Blue Residence: Enyap inşaat tarafından Aralık 2013te bitirilecek olan projedeki 1+1 tipi dairelerin başlangıç fiyatı 160 bin lira. Anfa Life Residence : El Emin inşaat imzasıyla Beylikdüzü'nde konumlanan Anfa Life Residence'taki 1+1 tipi dairelerin başlangıç fiyatı 120 bin lira. Helenium Garden: Başanr İnşaat imzalı Helenium Garden'da teslimler 2015 yılının Haziran ayında yapılacak. 

Dairelerin başlangıç fiyatı ise 92 bin lira. 

Kale Kent: Gül Yapı ,Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığı ile Beylikdüzü'nde yükselen Kale Kent'te fiyat listesi 123 bin 500 liradan başlıyor. Ödemeler firma bünyesinde 36 ay vade ile farksız yapılabiliyor. 

Spor City: Ozanlar Yapı imzasıyla yükselen Spor City Beylikdüzü'nde 1+1 tipi dairelerin satış rakamı ise 168 bin lira. 

Terrace Mix: İnanlar İnşaat imzasıyla Esenyurt'tun Beylikdüzü'ne bakan sırtlarında sıralanan Terrace Mix Evlerinde dairelerin fiyatı 90 bin liradan başlıyor.


Yeni Akit Gazetesi 


Geri Dön