25 / 04 / 2024

En çok izlenen kamu spotu Kentsel Dönüşüm oldu!

En çok izlenen kamu spotu Kentsel Dönüşüm oldu!

Vatandaşlar en çok Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırladığı kentsel dönüşüm spotunu izledi. Verilere göre "Kentsel Dönüşümle Afetlere Hazır Türkiye" kamu spotu son bir ayda en çok radyo ve televizyonlarda yayınlanan spot oldu.



 Kamu kurum ve kuruluşları televizyonlarda kamu spotlarıyla yer alırken, vatandaşlar en çok Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırladığı kentsel dönüşüm spotunu izledi. Verilere göre "Kentsel Dönüşümle Afetlere Hazır Türkiye" kamu spotu son bir ayda en çok radyo ve televizyonlarda yayınlanan spot oldu. 


TÜRKİYE VİZYONUNA YAKIŞAN BİNALAR

 Hazırlanan "Kentsel Dönüşümle Afetlere Hazır Türkiye" kamu spotu verilerine göre 9 Ekim-9 Kasım tarihlerinde 73 bin saniye ile ekranlarda en çok yayınlanan spot oldu. Kentsel dönüşüm spotunu yine Çevre ve Şehircilik Bakanlığının hazırladığı" ;; Temiz Çeyre Sağlıklı kamu spotu takip etti. Çevre kamu spotu son bir ayda toplam 63 bin saniye yer aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce. "Kentsel dönüşüm seferberliğimiz Türkiye'nin 2023 vizyonuna yakışan güvenli ve kaliteli binalar inşa edilmesi için büyük önem taşıyor. Kentsel dönüşüm için hazırlanan kamu spotları ile farkındalık oluşturmak ve doğru bilgilendirmeyi sağlamayı hedefliyoruz" diye konuştu. 


Yeni Akit


Geri Dön