26 / 04 / 2024

En huzurlu ev 149 milyon TL!

En huzurlu ev 149 milyon TL!

İsviçre'de Cenevre Gölü'ne bakan ve 'dünyanın en huzurlu evi' olarak tanımlanan 4 katlı ev satışa çıktı. Lüks evin fiyatınınsa 50 milyon sterlin (149 milyon TL) olduğu açıklandı...




İsviçre'de Cenevre Gölü'ne bakan ve 'dünyanın en huzurlu evi' olarak tanımlanan 4 katlı ev 50 milyon sterline (149 milyon TL) satışa çıktı İsviçre'nin Cenevre kentindeki Genthod kasabasından Cenevre Gölü'ne bakan bir ev dün satışa çıkarıldı. Geniş bir bahçeye, tekne sahipleri için iskeleye, Phil Collins kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, SPA ve masaj salonuna sahip süper lüks evin fiyatınınsa 50 milyon sterlin (149 milyon TL) olduğu açıklandı. 

4 katlı ve bin 300 metrekare büyüklüğündeki evin sahibi olacak kişinin, Formula-1 şampiyonu Michael Schumacher ve şarkıcı Phil  Collins ile komşu olacağı da belirtildi. 


Oda sayısının  tam olarak ifade tam edilmediği evde, 3 yatak odasında kullanıcıya özel banyo ve tuvaletin Schumacher bulunduğu bilgisi verildi. Evle ilgili olarak iş için geniş bir toplantı salonunun, misafir için sinema odasının ve katlar arasında camdan silindir bir asansörün bulunduğu da vurgulandı. Evin kuş sesleri arasında kaybolduğu, yeşil ve maviyle bütünleştiği de özellikleri arasında yer aldı. 



Habertürk


Geri Dön