25 / 04 / 2024

En İyi Eğitim Binası Ataşehir Burçak Eyüboğlu İlkokulu!

En İyi Eğitim Binası Ataşehir Burçak Eyüboğlu İlkokulu!

2015-2016 eğitim-öğretim yılında İstanbul Batı Ataşehir'de hizmete açılan Burçak Eyüboğlu İlkokulu ve Ortaokulu, Sign of the City Awards'ta 'En İyi Eğitim Binası Birincilik Ödülü'nü kazandı.





2015-2016 eğitim-öğretim yılında İstanbul Batı Ataşehir'de hizmete açılan Burçak Eyüboğlu İlkokulu ve Ortaokulu, gayrimenkul sektörünün en iyilerini belirlemek amacıyla düzenlenen Sign of the City Avvards'ta 'En İyi Eğitim Binası Birincilik Ödülü'nü kazandı. 


Gayrimenkul sektörünün en iyiye teşvik edilmesi: kaliteli, çevreci ve suıdurulebilir vizyona sahip projelerin yaratılmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Sign of the City Awards'ta kazananlar belli oldu. 2015-2016 eğitimöğretim yılında Batı Ataşehir'de hizmete açılan Burçak Eyuboğlu ilkokulu ve Ortaokulu. 

En iyi Hizmet Yapılan' kategorisinde "En iyi Eğitim Binasr Birincilik Odulu'nu kazandı. 


45 YILDIR HİZMET VERİYOR


Yarışmaya 140 başvuru yapıldı ve projeler 3 aşamalı değerlendirme sisteminden geçerek büyük odule ulaştı. Projelerin 21 kategoride yarıştığı Sign of the City Av/ards'ta "En 1yı Eğitim Binası Odulu". 

eğitimde 45. yıldır hizmet veren Eyuboğlu Eğitim Kurumlarının oldu. Kurumun bu yıl Batı Ataşehir'de açılan Burçak Eyuboğlu İlkokulu ve Ortaokulu; çağdaş, çevreci ve sürdürülebilir mimarisiyle odulu almaya hak kazandı. Okulun inşaat projesi AVT Mimarlık Kurucusu Yüksek Mimar Ayhan Yıldız tarafından gerçekleştirildi. 

Yarışmada kazanan projeler, 4 Kasım 2015 tarihinde Hilton İstanbul Bomonti Otel'de gerçekleştirilen törende açıklandı ve Eyuboğlu Eğitim Kurumlan adına odulu Mert Eyüboğlu ve Yüksek Mimar Ayhan Yıldız aldı. 


DÜNYA STANDARTLARINDA


Batı Ataşehir'de 2015-2016 eğitim öğretim vılında hizmete açılan Burçak Eyuboğlu Anaokulu ilkokulu ve Ortaokulu 10 bin metrekare okul alanı. 3 bin 400 metrekare bahçe alanı, modern derslikleri, fen ve bilgisayar laboıatuvarları, kütüphanesi, resim ve müzik atölyeleri, yüzme havuzu, spor salonu, jimnastik salonu, konferans salonu, kapalı oyun ve öğrenme alanları ile tıpkı diğer Eyüboğlu okullarında olduğu gibi öğlencilerin dünya standartlarında eğitim aldığı çağdaş bir kampus niteliği taşıyor. 




Hürriyet





Geri Dön