20 / 04 / 2024

En İyi Gayrimenkul Müzayedesi Avrupa 2015 Ödülü TURYAP'ın!

En İyi Gayrimenkul Müzayedesi Avrupa 2015 Ödülü TURYAP'ın!

Dünyanın saygın finans dergilerinden Capital Finance International (CFI), En İyi Gayrimenkul Müzayedesi – Avrupa 2015 Ödülü’ne TURYAP’ı layık gördü.



Dünyanın saygın finans dergilerinden Capital Finance International (CFI), En İyi Gayrimenkul Müzayedesi – Avrupa 2015 Ödülü’ne TURYAP’ı layık gördü. Euromoney tarafından verilen “En İyi Emlak Zinciri Ödülü” ile başlayan, European Business Awards tarafından verilen “Yılın İş Modeli - Ülke Şampiyonu Ödülü” ile devam eden TURYAP’ın kazandığı ödüllere, bir yenisi daha eklendi. Türkiye’nin emlak alanında ilk “franchise” zincirini kuran, günümüzde en yaygın emlak danışmanlık ağına sahip olan TURYAP’ın son dönemdeki hizmetlerinden gayrimenkul müzayedelerine de, Avrupa’dan ödül geldi. İngiltere merkezli Capital Finance International (CFI) Dergisi, En İyi Gayrimenkul Müzayedesi – Avrupa 2015 Ödülü’nü TURYAP’a verdi. Aralarında TOKİ, TMSF gibi kamu kuruluşlarının yanısıra birçok bankanın da bulunduğu, gayrimenkul portföyüne sahip kamu kuruluşları ve özel şirketlere müzayedeler düzenleyerek, bu kuruluşların gayrimenkullerinin satışında hizmet sunan TURYAP’a verilen En İyi Gayrimenkul Müzayedesi – Avrupa 2015 Ödülü’nün jüri raporunda TURYAP’ın “yıllar içinde oluşmuş değer zinciri içinde hizmet mükemmeliyetine ulaştığı” vurgulandı. Raporda ayrıca, tümüyle gayrimenkul sektörüne yönelik hizmetleri ile TURYAP’ın, 30 yıllık geçmişinde elde ettiği satış, kiralama ve son olarak müzayede deneyimiyle güncel beklentilere, yaygın temsilci ağı ve donanımlı ekibiyle en iyi şekilde cevap verdiği ifade edildi.


TURYAP’ın, yerel pazarın güvenini kazanmakla kalmayıp, hem alıcılar hem de satıcılar için hizmet standartlarını belirleyen ve her geçen gün bu standartları yukarı çeken bir yaklaşımla hareket ettiği, ödülün jüri raporunda önemli bir ayrıntı olarak öne çıktı. Ödüle layık görülmelerine çok sevindiklerini söyleyen TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi SARIBAY, gayrimenkul müzayedeleri alanında geliştirdikleri alt yapının, şu an Türkiye’nin en iyi müzayede sistemi olduğunu, her geçen gün teknolojik gelişmeleri müzayede organizasyonlarına adapte ettiklerini belirtti. Türkiye’nin dört bir yanındaki gayrimenkuller için müzayede düzenleyebileceklerini vurgulayan SARIBAY, müzayedelere katılmak için illa belirli bir fiziki mekânda bulunmanın gerekli olmadığını, internet üzerinden de açık artırma toplantılarına katılma imkanı sunduklarını, elinde satmak istediği gayrimenkulü bulunan bütün bankalara, sigorta kuruluşlarına, özel şirketlere kalitesi kanıtlanmış ve ödüllendirilmiş bu hizmeti vermekten son derece mutlu olacaklarını sözlerine ekledi.


Geri Dön