19 / 04 / 2024

En karlı şekilde ev sahibi nasıl olunur?

En karlı şekilde ev sahibi nasıl olunur?

Konutta rekabet sürüyor. Rekabet içinde en karlı ev sahibi olma yolu sizler için incelendi. İşte en avantajlı ev alma seçenekleri...



Birçok banka 240 ay vadeli konut kredisi kampanyası kampanyası kapsamında vatandaşa kredi desteği sağlayacak. Bankanızı seçerken mutlaka titiz davranmalı, avantaj ve dezavantajlarını detaylı bir şekilde öğrenerek kredi çekmelisiniz. Kampanya ile birlikte bankaların bir rekabet içine girdiğini ve müşterilerin ilgisini çekecek fırsatlar sunduklarını unutmamalı ve bu durumu kendi leyhinize dönüştürmelisiniz. Bankayla anlaşmadan önce dosya masraflarını öğrenmeyi ve kredi sözleşmesini göz önüne almayı unutmayın.


Maddi imkanlarınıza göre 3 vade seçeneğinin birinden faydalanabileceğiniz gibi evi alacağınız yeri de bu doğrultuda tercih edebilirsiniz. Sıfır konut, ikinci el konut seçebilir, kampanya kapsamındaki toplu konut projelerinden faydalanabilirsiniz. Evinizi son 1 yılda değeri yükselen yerlerden seçerek ileriye dönük bir yatırım haline dönüştürmeniz de mümkün. 'Yok, benim gücüm yetmez' diye düşünüyorsanız şartları zorlamadan uygun bölgelerden ev alarak cep yakan kiraları ödemek yerine ev sahibi de olabilirsiniz. 



Şok 


Geri Dön