19 / 04 / 2024

En ucuz konut projeleri 2013!

En ucuz konut projeleri 2013!

Düşük fiyata yüksek yaşam kalitesi sunan en ucuz konut projelerini mercek altına aldık. İşte 45 bin TL’den başlayan fiyatlarla havuzlu, güvenlikli o en ucuz konut projeleri 2013…



Emlakkulisi.com takipçilerini fırsatlarla buluşturmaya devam ediyoruz. Bu haberimizde İstanbul’un en ucuz konut projelerini mercek altına aldık. Farklı semtlerde ve farklı konseptlerde hayata geçirilen en ucuz konut projelerinde fiyatlar düşük ama yüksek kalitede bir yaşam sunuluyor. Öyle ki içinde havuzundan, spor salonuna, fitness merkezinden hamamına, alışveriş merkezinden güvenliğine kadar her şey mevcut. İşte düşük fiyata yüksek yaşam kalitesi vaat eden o en ucuz konut projeleri 2013…


En ucuz konut projeleri 2013!


Rüya Prestij Residence’ta 58 bin 500 TL

Pusula İnşaat tarafından Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Rüya Prestij Residence projesinde konutlar 58 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 8 bin 43 metrekare alan üzerinde yükselen Beylikdüzü Rüya Prestij Residence projesi, 3 blokta toplam 258 daireden oluşuyor. Tapu teslimlerinin hemen yapıldığı Pusula İnşaat Rüya Prestij Residence projesinde stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Metrobüse 5 dakikalık uzaklıkta konumlanan projenin sosyal olanakları arasında ise çocuk oyun alanları, açık havuzu, Türk hamamı, özel resepsiyon hizmetleri, açık ve kapalı otopark bulunuyor. 


Rüya Prestij Residence hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


En ucuz konut projeleri 2013!


Ncity’de 2+1 daire bayramda 69 bin TL

Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen Ncity projesinde Kurban Bayramı’na özel düzenlenen kampanya kapsamında 2+1 daireler peşin 69 bin TL’den satışa sunuluyor. Bayramın ikinci gününden itibaren satış ofisinin kapılarını ziyaretçilerine açacak olan Esenyurt Ncity projesinde toplam 450 daire yer alıyor. 15 katlı 4 bloktan meydana gelen Özyurtlar Ncity projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. 2015 yılında konut teslimlerinin yapılması planlanan Ncity Esenyurt projesinde fitness center, kapalı otopark, spor alanları, buhar odası, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve spor alanları bulunuyor.

 

Ncity hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


En ucuz konut projeleri 2013!


Fly Butik Residence’ta 45 bin TL

Uçarlar Yapı tarafından Beylikdüzü’nde inşa edilen Fly Butik projesinde daireler 45 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Toplam 200 konuttan oluşan Beylikdüzü Fly Butik projesi, 12 katlı 2 bloktan oluşuyor. Beylikdüzü Fly Butik Residence projesinde 33 metrekare stüdyo, 65 metrekare  1+1 ve 100 metrekare 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. 2015 yılı içerisinde konut teslimlerinin yapılması planlanan Uçarlar Yapı Fly Butik Residence projesinde firma bünyesinde çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor. Havaalanına 15 dakika, TÜYAP Fuar Merkezi’ne  ise 2 dakikalık mesafede konumlanan projenin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, buhar odası, duş ve soyunma odaları, güvenlik hizmeti ve kapalı otopark bulunuyor. 


Fly Butik Residence hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


En ucuz konut projeleri 2013!


Bayramoğlu G Marin’de 77 bin TL

Mar Yapı tarafından Darıca-Bayramoğlu’nda hayata geçirilen G Marin projesinde konutlar 77 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İlk etap teslimlerinin Ekim 2013’te, ikinci etap teslimlerinin ise 2014 yılının sonlarına doğru yapılması planlanan Bayramoğlu G Marin projesinde banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. Divan Grubu işbirliği ile hayata geçirilen Mar Yapı G Marin projesinde konut sakinleri Divan ayrıcalığı ile rezidans hizmetlerinden faydalanabilecek. G Marin Darıca projesinde havalimanı transfer, kuru temizleme, çamaşırhane, temel ofis hizmetleri ve şoför gibi birçok ayrıcalıklı hizmet sunuluyor. 


G Marin hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


En ucuz konut projeleri 2013!


Life in Vera’da 79 bin TL’den başlıyor

Vera Group güvencesiyle Esenyurt’ta hayata geçirilen Life in Vera projesinde konutlar 79 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 2014’te konut teslimlerinin yapılması planlanan Esenyurt Life in Vera projesi, 14 bin 700 metrekare alan üzerinde toplam bin 56 daireden oluşuyor. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşan Life in Vera Residence projesinin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, güvenlik, otopark, yürüyüş alanları, fitness center ve alışveriş merkezi bulunuyor. 


Life in Vera hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 En ucuz konut projeleri 2013!


Terrace Mix’te 89 bin TL

Terrace Mix projesi, İnanlar İnşaat güvencesiyle Esenyurt’ta hayata geçiriliyor. Toplam 945 daireden oluşan Esenyurt Terrace Mix projesinde stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konutların 89 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu İnanlar İnşaat Terrace Mix projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Ekim 2014’te daire teslimlerinin yapılması planlanan Terrace Mix Esenyurt projesinin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, buhar odası, kat bahçeleri, fitness merkezi, sauna, çocuk oyun alanları, spor alanları, dinlenme alanları, güvenlik ve otopark bulunuyor. 


Terrace Mix hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 En ucuz konut projeleri 2013!


Lemuria Evleri’nde hemen teslim 1+1 daire 89 bin TL

Lemuria Evleri, Esenyurt’ta BTC İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 8 blokta toplam 187 adet daireden oluşan Esenyurt Lemuria Evleri projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 89 bin TL’den başlangıç gösterdiği Lemuria Evleri Esenyurt projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor. Lemuria Esenyurt projesinin sosyal olanakları arasında ise kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, teras bahçeleri, Türk hamamı, güvenlik ve otopark bulunuyor. 


Lemuria Evleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 En ucuz konut projeleri 2013!


Delta Luxury projesinde 89 bin TL

Delta Luxury projesi, Delta Şirketler Grubu tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 187 konuttan oluşan Esenyurt Delta Luxury projesinde stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konutların 89 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. U şeklinde tek blok olarak tasarlanan Esenyurt Delta Luxury projesinde konut teslimlerinin 2014 yılının sonlarına doğru yapılması planlanıyor. Delta Luxury Beylikdüzü projesinin sosyal olanakları arasında ise dinlenme alanları, spor alanları, fitness center, çocuk oyun alanları, havuz ve güvenlik bulunuyor. 


Delta Luxury hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 En ucuz konut projeleri 2013!


Ispartakule Stüdyo 24’te hiç peşinatsız 888 TL taksitle 92 bin 500 TL

Ispartakule’de Cathay İleri Projeler güvencesiyle hayata geçirilen Stüdyo 24 projesinde konutlar 92 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Hiç peşinatsız konut sahibi olunabilen Ispartakule Stüdyo 24 projesinde, peşinat vade farksız teslime öteleniyor. Buna göre teslimde 20 bin 350 TL ödeniyor kalan tutar ise 888 TL taksitlerle ödeniyor. 15 katlı 2 bloktan oluşan Stüdyo 24 Ispartakule projesinde konut teslimlerinin Mayıs 2014’te yapılması planlanıyor. Stüdyo 24 projesinin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, fitness center, güvenlik, oto kuaförü ve kapalı otopark bulunuyor. 


Stüdyo 24 Ispartakule hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


En ucuz konut projeleri 2013!


Kurtköy Helenium Garden’da 48 ay vade farksız taksitle 92 bin TL

Başarır İnşaat tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Helenium Garden projesinde konutlar 92 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 48 ay vade farksız taksitle konut sahibi olunabilen Kurtköy Helenium Garden projesinde daire teslimlerinin Haziran 2015’te yapılması planlanıyor. 4 blokta toplam 280 daireden meydana gelen Başarır İnşaat Helenium Garden projesinde stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na sadece 5 dakika mesafede konumlanan Helenium Garden Kurtköy projesi, Boğaziçi ve FSM köprülerine ise 20 dakikalık uzaklıkta bulunuyor. 


Helenium Garden hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


En ucuz konut projeleri 2013!


Pendik Essen Park Evleri’nde 1+1 daire 97 bin TL

Hak Yapı tarafından Pendik’te hayata geçirilen Essen Park projesinde konutlar 97 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatının sunulduğu Pendik Essen Park Evleri projesinde banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. Ekim 2014’te konut teslimlerinin yapılması planlanan Hak Yapı Essen Park Evleri projesinde toplam 119 daire yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinden oluşan Essen Park Evleri’nde 1+1 daireler 44 metrekare, 2+1 daireler 72-96 metrekare, 3+1 daireler ise 104 ile 108 metrekare arasında değişen büyüklükte tasarlanıyor. 



Essen Park hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön