20 / 04 / 2024

En ucuz stüdyo daireler 2013!

En ucuz stüdyo daireler 2013!

Yatırımcısına uygun fiyata yüksek kira getirisi elde etmenin kapılarını açan en ucuz stüdyo daireleri mercek altına aldık. İşte şaşırtan fiyatlarla satışa sunulan en ucuz stüdyo daireler...



Son yıllarda adını duymaya başladığımız stüdyo dairelere ilgi her geçen gün artıyor. Özellikle bekar, öğrenci ve yeni evliler tarafından talep gören stüdyo daireler çabuk satılıp kiralanabildiği için yatırımcıların da ilgisini çekiyor. Bu haberimizde ise emlakkulisi.com takipçileri için en ucuz 5 stüdyo daireyi mercek altına aldık. Şaşırtacak fiyatlarla satışa sunulan bu projelerde minimum fiyat 36 bin TL. Şimdi gelin yatırımcısına düşük fiyat yüksek kira getirisi sunan o konut projelerini daha yakından inceleyelim. İşte en ucuz stüdyo daireler....


En ucuz stüdyo daireler 2013!


Esenyurt Tuğba Residence'ta 36 bin TL

Makrom Yapı tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Tuğba Residence projesinde stüdyo daireler 36 bin TL'den satışa sunuluyor. Yüzde 25 ya da yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabilen Esenyurt Tuğba Residence projesinde kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendirilebiliyor. 3 bloktan oluşan Tuğba Residence projesinin sosyal olanakları arasında açık yüzme havuzu, fitness salonu, Türk hamamı ve  çocuk oyun alanları bulunuyor. 


Tuğba Residence hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


En ucuz stüdyo daireler 2013!


Beylikdüzü Fly Butik'te 40 bin TL

Uçarlar Yapı güvencesiyle Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Fly Butik projesinde stüdyo daireler 40 bin TL'den satışa sunuluyor. 18 ay sonra konut teslimlerinin yapılması planlanan Beylikdüzü Fly Butik projesi 12 katlı 2 bloktan oluşuyor. Toplam 200 daireden meydana gelen Beylikdüzü Fly Butik projesi, metrobüs durağına 250 metre, TÜYAP'a 2 dakika, Havalimanı'na ise 15 dakika mesafede konumlanıyor. Uçarlar Yapı Fly Butik Residence projesinin sosyal olanakları arasında ise çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, resepsiyon ve kapalı otopark bulunuyor. 


Fly Butik hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


En ucuz stüdyo daireler 2013!


Esenyurt Nşehir'de 69 bin TL

Esenyurt'ta Özyurtlar İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Nşehir projesinde stüdyo daireler 69 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Esenyurt Nşehir projesinde firma bünyesinde de alternatif ödeme seçenekleri sunuluyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Özyurtlar Nşehir projesi, 30 bin 188 metrekare alan üzerinde 7 bloktan oluşuyor. 


Nşehir hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


En ucuz stüdyo daireler 2013!


Ispartakule Stüdyo 24'te 850 TL taksitle 92 bin 500 TL

Cathay İleri Projeler tarafından Ispartakule'de inşa edilen Stüdyo 24 projesinde stüdyo daireler 92 bin 500 TL'den satışa sunuluyor. 24 bin TL peşinatla konut sahibi olunabilen Ispartakule Stüdyo 24 projesinde taksitler is e 850 TL'den başlıyor. Yüzde 1 KDV avantajı ile satışların devam ettiği Stüdyo 24'te konut teslimlerinin Mayıs 2014'te yapılması planlanıyor. 15 katlı 2 bloktan oluşan Cathay Stüdyo 24 projesinde fitness center, resepsiyon, toplantı odası, açık yüzme havuzu, oto kuaförü  ve kapalı otopark bulunuyor. 


Stüdyo 24 hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


En ucuz stüdyo daireler 2013!


Kurtköy Mini Point'te hemen teslim 94 bin TL

Mini Point projesi Anadolum İnşaat güvencesiyle Kurtköy'de hayata geçiriliyor. Stüdyo dairelerin 94 bin TL'den satışa sunulduğu Kurtköy Mini Point projesinde yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Toplam 132 daireden oluşan Anadolum İnşaat Mini Point projesinin sosyal olanakları arasında kafeterya, yüzme havuzu, güneşlenme terası, çocuk oyun alanı, fitness center, basketbol ve mini futbol sahası, hobi odası, 24 saat güvenlik ve  otopark bulunuyor. 


Mini Point hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com




Geri Dön