28 / 03 / 2024

En yeşil yazlık konut projeleri! 117 bin 500 TL'ye!

En yeşil yazlık konut projeleri! 117 bin 500 TL'ye!

Bu hafta, yeşilin o huzur veren atmosferini ve dinginliğini camınızı her açtığınızda hissedebileceğiniz yazlık projeleri araştırdık...



1- Manşar Konakları- Şile Ağva- MRC Tasarım Proje Yönetimi
Hem İstanbul'a yakın hem etrafın yeşil renge büründüğü bir projede yaşamak kuşku götürmez ki herkesin hayalidir. Manşar Konakları projesi, tam da bu hayale cevap verecek biçimde hayata geçirilmiş. Hatta projede yeşile o kadar fazla önem verilmiş ki 300 yaşındaki ağaçlar büyük bir özenle korunmuş. Meşe, kestane ve sedir gibi ağaçların yanı sıra; bu ağaçların kış aylarında yapraklarını dökmesi nedeniyle sürekli yeşil kalacak yapraklı ağaç ve çiçeklerden oluşan yüzlerce ilave bitki dikilmiş. Bu bitkiler, 2- 6 yaşında yetişkin fidanlardan seçilmiş. Manşar Konakları'nın peyzajında; mavi ladin ve orman ladini, mavi sedir, mavi selvi, leylandi, altuni selvi, kalem selvi, manolya, zeytin, kiraz, erik, armut, lavanta, mor salkım ve sümbül gibi bitkilere yer verilmiş.

Projenin yerini merak edenler için hemen söyleyelim... 14 tripleks konuttan oluşan Manşar Konakları, Ağva'da bulunuyor. Alanları 200 ile 450 metrekare arasında değişen 3 farklı tipte konuttan meydana gelen yazlık projede teslimler hemen yapılıyor.

Sosyal alanları bakımından da hayli zengin olan projede güvenlik, bakıcı ve bekçi evi, çocuk oyun alanı, havuz, duş, restoran ve otopark mevcut.

İstanbul'a 80, Şile'ye 14 kilometre uzaklıkta yer alan Manşar Konakları, kayalık bir arazi üzerine kurulmuş sıkışma özelliğine sahip killi toprakları ile depreme karşı güvenli bir bölgede bulunuyor.

MRC Tasarım Proje Yönetimi tarafından hayata geçirilen bir projenin satışını Coldwell Banker Bravo yapıyor.

14 bin 710 metrekare arsa alanı üzerinde 4 bin 475 metrekare inşaat alanına sahip olan Manşar Konakları'nda fiyatlar 325 bin TL ile 650 bin TL arasında değişiyor.

www.mansarkonaklari.com

0216 359 86 86


2- Villa Riva- T.M.T. Dan. Gayrimenkul A.Ş. - Riva
İşleri nedeniyle İstanbul'dan uzaklaşamayanlar Villa Riva projesinden konut sahibi olabilirler. Beykoz sınırları içinde olan proje, temiz havası ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Konut teslimlerinin Ağustos 2010'da yapılması planlanan Villa Riva, 26 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirildi.

T.M.T. Dan. Gayrimenkul A.Ş tarafından inşa edilen yazlık projenin sosyal alanlarında yüzme havuzları, çocuk oyun alanları ve tenis kortu yer alıyor.

Butik bir proje olma özelliği taşıyan Villa Riva, alanları 330 metrekare olan 21 adet müstakil villadan meydana geliyor.

Orman içerisinde, ikinci ve üçüncü köprü yollarının üzerinde olmasıyla dikkatleri üzerine çeken projede fiyatlar ise 370 bin dolar ile 450 bin dolar arasında değişiyor.

www.tmt-yapi.com
0212 287 16 28

3- Villa Viya- Kopuz Yapı- Kumbaba
Yüzde 70 yeşil alanı ile görenlerin hayran kaldığı bir konuma sahip olan Villa Viya projesi de İstanbul'a yakınlığıyla dikkatleri çekiyor. Denize 200 metre mesafede olan yazlık proje Şile Kumbaba'da hayata geçirildi.

Yaklaşık 1 yıldır yaşamın devam ettiği Villa Viya, alanları 148 metrekare ile 168 metrekare arasında değişen 52 adet müstakil ve ikiz villadan oluşuyor. Villaların tümü 3+1 tipinde bulunuyor.

Kopuz Yapı'nın 24 bin metrekare alan üzerine inşa ettiği projede genel su deposu, özel misafir otoparkı, bahçe aydınlatma sistemi ve otomatik bahçe sulama sistemi mevcut. Doğalgaz kalorifer sisteminin kurulduğu projede güneş enerjisi kullanımına hazır tesisat da bulunuyor.

Fiyatların 300 bin TL ile 400 bin TL arasında farklılık gösterdiği yazlık projede, konut bedelinin tamamını peşin ödemek isteyenlere yüzde 5 ile yüzde 10 arasında değişen indirimler uygulanıyor.

Villa Viya, İstanbul'a 30 dakikalık mesafede yer alıyor. Deniz ve havuz manzaralı villaların özel bahçe ve peyzaj düzenlemeleri bulunuyor.

24 saat özel güvenlik sistemi ile korunacak projede 2 açık yüzme havuzu ve 4 çocuk havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, özel bahçe ve peyzaj, dinlenme alanları, site içi araç yolları yer alıyor.

0216 711 07 07
www.villaviya.com.tr

4- Kumcağız Sahil Evleri- Deta İnşaat- Kefken Kumcağız
Öyle bir evde oturuyorsunuz ki, camdan dışarı baktığınızda alabildiğine yeşil bir alan...  Bu manzara için Kefken Kumcağız'a gitmeniz yeterli. Deta İnşaat, yeşil oranını yüzde 85'lerde tuttuğu Kumcağız Sahil Evleri projesini hemen teslim ediyor.

80 evlik Kumcağız Sahil Evleri projesinin 1'nci etabı olan 36 ev, 8 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak yaşama hazır hale getirildi. Kumcağız Sahil Evleri'nde 80 metrekarelik 2+1 bahçe katları 117 bin 500 TL'den ve alanları 130 metrekarelik 3+1 dubleksler 167 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Sitenin ortak alanlarında yarı olimpik yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, sosyal tesisler, yüzde 80 yeşil alan, 5 bin 500 metrekarelik koru, koru içinde dinlenme alanları, site için yürüyüş yolları yer alıyor. 

Şömine, barbekü, ısıtma sistemi, Digitürk, D-Smart, Türksat uyduları, geniş veranda ve terasların yanı sıra laminat amerikan mutfaklar ve hilton tipi banyoların yer aldığı bu proje, İstanbul'a 140 kilometre mesafede yer alıyor.

0532 353 43 31

0212 245 32 22

www.detainsaat.com


Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön