09 / 05 / 2024

Endemol'a dizideki köşkün kirasını ödemeyince haciz geldi!

Endemol'a dizideki köşkün kirasını ödemeyince haciz geldi!

Endemol eğlence sektöründe dünyanın lider şirketi olarak biliniyor. Hollandalı Endemol şok bir hacizle karşı karşıya kaldı. Endemol'a karşı, dizi çekimlerinin yapıldığı köşkün kirası ödenmeyince mülk sahibi harekete geçti.



Parampaşa ve Kördüğüm gibi dizilerin yanı sıra Big Brother Türkiye ve Sıradaki Gelsin isimli yarışma programlarına da imza atan Hollandalı Endemol haciz geldi. 


Endemol, dizi çekimlerinin yapıldığı köşkün kirası ödenmeyince mülk sahibi harekete geçti. Kira alacağına karşılık, tamamı sponsorlu 190 parça eşya haczedildi.


KÖŞKÜN KİRASI ÖDEMEDİ


Haczi yapan şirket Tatar İstanbul Otelcilik A.Ş... Kayserili Tatar Ailesi'ne ait şirketin sahip olduğu Beykoz'daki köşk Endemol'un bir dizi yapımına da ev sahipliği yaptı. Beykoz İcra Müdürlüğü ekipleri ve alacaklı şirket avukatı, Endemol'e dair tüm eşyaları tek tutanak altına alarak haczetti. Avukat Resul Özmen'in başlattığı icra takibi sonrası yapılan haciz işleminin gerisinde ise, köşkün ödenmeyen kira borcu yer aldı. Tutanağa göre haciz işlemi 7 Haziran günü bu köşkte yapıldı. 


Hürriyet


Geri Dön