19 / 04 / 2024

Ender'in Denizli şubesi açıldı!

Ender'in Denizli şubesi açıldı!

Ender Mağazaları, 21. dev mağazasını Denizli Teraspark AVM'de büyük bir şölenle açtı



Ender Mağazalar Zinciri Denizli Şubesi, ünlü mankenler Ece Gürsel, Tatiana, Tuğba Altıntop, Elif Ece Uzun, Çiğdem Saraçoğlu, Murat Parasayar ve Asil Çağıl'ın yer aldığı defile ile hizmete açıldı.

1976 yılından bu yana çok katlı mağazacılıkta yenilikçi, modern ve iyi hizmet anlayışıyla seçkin markaları, müşteriyle buluşturmayı hedefleyen Ender Mağazaları, 21. dev mağazasını Denizli Teraspark AVM'de büyük bir şölenle açtı.

7 Kasım Cumartesi günü Latin Dans Grubu'nun görkemli dans gösteri ile başlayan açılış, Ece Gürsel, Tatiana, Tuğba Altıntop, Elif Ece Uzun, Çiğdem Saraçoğlu, Murat Parasayar ve Asil Çağıl'ın yer aldığı defile ve Pınar Aylin'in konseri, imza günü ile sona erdi.

Ender Mağazaları  Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Gizer, Bülent Gizer ve Orhan Gizer ev sahipliği yaptığı açılışa Denizli Valisi Yavuz Erkmen ve Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci de katıldı.

3000 m² net satış alana sahip Denizli Ender Mağazası, bünyesinde yer alan markaları ile kadın, erkek, çocuk, genç giyim ve aktif spor, ayakkabı ve kozmetik kategorilerinde hizmet verecek.

İlgili haber

Ender ilk AVM mağazasını Denizli Teras Park'ta açtı!

Ender, 21. mağazasını Denizli Teraspark AVM'de açtı


Geri Dön