26 / 04 / 2024

Enderun Park Evleri fiyat listesi!

Enderun Park Evleri fiyat listesi!

Firma: Onur İnşaat

Proje: Enderun Park Evleri

Enderun Park Evleri fiyat listesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 175 bin TL'den başlıyor. Enderun Park Evleri kapsamında yer alan daireler için belli oranda peşinat veriliyor



Onur İnşaat Teknik Sanayi Ticaret Limited Şirketi projesi olan  Enderun Park Evleri  fiyat listesi kısmından önce projeden bahsedelim. 


Enderun Park Evleri, Anadolu Yakası içinde Kurtköy'de inşa ediliyor. 2 bloktan oluşan projeye 4 ay önce başlanmıştı. 


96 konuttan meydana gelen ve başlamasından bu yana 4. kata kadar gelinen Enderun Park Evleri kapsamında tüm sosyal alanlar A bloğun alt kısmında toplandı. 


Enderun Park Evleri fiyat listesi!


Enderun Park Evleri Kurtköy satılık daireleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor. Enderun Park Evleri Kurtköy projesinin toplam arsa alanı 5.500 metrekare olarak belirlendi. 


Enderun Park Evleri fiyat listesi!

Enderun Park Evleri fiyat listesi kapsamında konutların fiyatları 175 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede fiyatlar alanlarına, katlarına ve cephelerine göre değişiyor. 


Enderun Park Evleri Kurtköy ödeme koşulları kapsamında peşinat ödemesi yapılıyor. Kredi ise teslime doğru çıkacak. Enderun Park Evleri Kurtköy teslim tarihi 12-13 ay sonra yapılacak. 


Enderun Park Evleri fiyat listesi!


Balkonlu mutfaklardan oluşan Enderun Park Evleri Kurtköy kapsamında Pendik Sahil Yolu'na 5 kilometre, Pendik Marina'ya 5.5 kilometre, havalimanına 3.5 kilometre, TEM'e 3 kilometre ve Pendik İDO İskelesi'ne 5 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Enderun Park Evleri Kurtköy adres: Kurtköy Mahallesi, Üstün Caddesi, No:7 .


Enderun Park Evleri Kurtköy iletişim

Telefon: 0216 378 17 71

Web Adresi: http://enderunparkevleri.com/


projeye sor



Geri Dön