17 / 04 / 2024

Enderun Park Evleri'nde 175 bin TL'ye! Yeni Proje!

Enderun Park Evleri'nde 175 bin TL'ye! Yeni Proje!

Firma: Onur İnşaat

Proje: Enderun Park Evleri

Enderun Park Evleri projesinde konutların fiyatları 175 bin TL'den başlıyor. Kurtköy'de yer alan konut projesi Enderun Park Evleri'nde daireler 2+1 ve de 3+1'lerden meydana geliyor



Onur İnşaat Teknik Sanayi Ticaret Limited Şirketi tarafından hayata geçirilen Enderun Park Evleri, Kurtköy'de yükseliyor. 4 ay önce inşaatına başlanan  Enderun Park Evleri  kapsamında 2 blok yer alıyor. 


Enderun Park Evleri içinde yer alan bloklardan A blok altında sosyal alanlar toplanmış durumda. 4. kata gelinen Enderun Park Evleri içinde toplam 96 daire bulunuyor. 



Enderun Park Evleri nde 175 bin TL ye! Yeni Proje!


Enderun Park Evleri satılık daire tipleri de 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Enderun Park Evleri projesi toplamda 5 bin 500 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Enderun Park Evleri fiyat bilgisi kapsamında dairelerin fiyatları 175 bin TL'den başlıyor ve kat, metrekare ile cephelerine göre değişiklik gösteriyor. 


Enderun Park Evleri ödeme koşulları kapsamında satış ofislerinde görüşülen bir peşinat bedeli ödemesi yapılıyor. Henüz krediye uygun olmayan Enderun Park Evleri Kurtköy projesinde kredinin ise teslime yakın bir zamanda uygulanacağı öngörülüyor. 


Enderun Park Evleri nde 175 bin TL ye! Yeni Proje!


Enderun Park Evleri teslim tarihi ise 12-13 ay sonra olarak belirlendi. Enderun Park Evleri içinde mutfak kapalı mutfak olarak tasarlandı. Mutfakta ayrıca balkon da bulunuyor. 


Enderun Park Evleri havalimanına 3.5 kilometre, TEM'e 3 kilometre, Pendik Sahil Yolu'na 5 kilometre, Pendik İDO İskelesi'ne 5 kilometre, Pendik Marina'ya ise 5.5 kilometrelik mesafede yer alıyor. 


Enderun Park Evleri nde 175 bin TL ye! Yeni Proje!


Enderun Park Evleri adres: Kurtköy Mahallesi, Üstün Caddesi, No:7 .


Enderun Park Evleri iletişim

Telefon: 0216 378 17 71

Web Adresi: http://enderunparkevleri.com/


projeye sor



Geri Dön