20 / 04 / 2024

Endpoint projesi satışa çıktı!

Endpoint projesi satışa çıktı!

Firmanın ilk konut projesi Endpoint, düzenlenen lansman ile Ankaralılara tanıtıldı. Davetliler, İncek Yumrutepe’ de 34 kat ve 109 konuttan oluşan projenin örnek dairelerini gezdi...



Ankara’da otomobil sektöründe hizmet veren Alkan Otomotiv, Alkan A.Ş. inşaat sektörüne giriş yaptı. Firmanın ilk konut projesi Endpoint, düzenlenen lansman ile Ankaralılara tanıtıldı. Davetliler, İncek Yumrutepe’de 34 kat ve 109 konuttan oluşan projenin örnek dairelerini gezdi. Projede ‘otel konforunda bir yaşam’ hedeflediklerini belirten Endpoint Satış Koordinatörü Kalgayhan Dönmez şunları söyledi:

“Dinamik, seçkin ve tüm ihtiyaçlarını kendi içinde karşılayabilen bir yaşam alanı ortaya çıkacak. Butik projemiz ile insanlara kendilerini oteldeymiş gibi hissettirecek bir yaşam alanı sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.


‘ICEBERG’ BENZETMESİ

Endpoint için ‘iceberg’ benzetmesi yapan proje mimarı Gökhan Aksoy, “Projeyi tasarlarken, yaşam kalitesini göz önünde tuttuk. Büyük metrekareler yerine, küçük ve ferah mekanlar oluşturduk. Endpoint’e ‘iceberg’ diyebiliriz. Görünen kısmında işlevsel bir yaşam alanı, görünmeyen alanda ise güzellik salonu, çocuk bakım-oyun odaları, şoför odaları, playstation ve karaoke odaları bulunacak” dedi.


Hürriyet Ankara


Geri Dön