27 / 04 / 2024

Endülüs Park'ın inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı!

 Endülüs Park'ın inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı!

Firma: Endülüs A.Ş.

Balat'ın ana lokasyonunda 95.500 metrekarelik bir alanda konumlanan, inşaatı yüzde 60 seviyesinde tamamlanan Endülüs Park rezidansında yer alan 1+1, 2+1, 3+1,4+1, 5+1 ve aynı metrekarelerin dubleks tip konutların tamamı akıllı ev projesiyle hayata geçiril



Balat'ın ana lokasyonunda 95.500 metrekarelik bir alanda konumlanan, inşaatı yüzde 60 seviyesinde tamamlanan Endülüs Park rezidansında yer alan 1+1, 2+1, 3+1,4+1, 5+1 ve aynı metrekarelerin dublex tip konutlarının tamamı gerçek akıllı ev projesi olarak hayata geçirilecek. 


Endülüs Park Genel Müdürü Fatih Özözlü; akıllı ev sistemi ile bütünleşik olarak çalışabilen güvenlik sisteminin olmazsa olmazlardan olduğunu belirterek, "unutmayan" bir mekanizmaya sahip olan akıllı evlerin konut sahibi evde olmadığında da gaz kaçağı, elektrik kontağı, su baskını gibi riskli durumlarda vanaları devre dışı bıraktığını belirtti. Evde bulunulmadığında gelen davetsiz kişiler kapı ziline bastıklarında dijital kayıt sistemi devreye girerek kimin geldiği izlenebiliyor. Siz evde yokken misafiriniz geldiğinde uzaktan sistem ile evinizi misafirinize açma özelliğine de sahip bir sistem bu. 




TEKNOLOJİK KONFOR 

Modern hayata uyum sağlayan akıllı evlerde Türkiye'de ilk kez hayata geçirilen 'sesle kontrol' sistemi mevcut. Eve giriş ve çıkışlarda ev sahibi tarafından belirlenen herhangi tek bir ses komutu -"Ben geldim" gibiya da tek bir tuşla elektrik, su, aydınlatma ve iklimlendirme sistemleri anında devreden çıkarılabiliyor ya da devreye alınabiliyor. Üstelik dünyanın neresinde olunursa olunsun, telefon, bilgisayar veya tabletten evle kurulan bağlantı sayesinde tüm konutlar yönetilebiliyor. Fatih Özözlü daire girişlerinde konumlandırılan interkom ve otomasyon kontrol panelinin de yaşamı kolaylaştıran artılar sağladığını şöyle açıklıyor: "Bu panel; kısa mesaj gönderimi, yönetim ile iletişim kurma, yönetim anketlerinin yanıtlanması, duyuruların görüntülenmesi, market siparişi verme, güncel trafik bilgisi, vale, temizlik, elektrik ve tesisat hizmetlerinin talep edilmesi, İDO, BUDO, sinema, restaurant rezervasyonu ve acil durum bilgisi gönderebilme gibi birçok seçenek sunuyor." 



Bursa Kent Endülüs a.ş

Web: www.enduluspark.com

 Telefon :   0 224 242 52 58.



Geri Dön