25 / 04 / 2024

Ener Yapı İnşaat’ın projeleri hızla yükseliyor!

 Ener Yapı İnşaat’ın projeleri hızla yükseliyor!

Sefa Sirmen’in sahipliğini üstlendiği Ener Yapı İnşaat’ın yaptığı 5 yıldızlı Titanic Otel, Time Tower Residence ile Ener Liva Yuvacık Konutları hızla yükseliyor



Sefa Sirmen’in sahibi olduğu Ener Yapı İnşaat’ın Kartepe’de yapmakta olduğu şehrimizin en büyük 5 yıldızlı oteli Titanic Otel ile Kocaeli’de bir ilk olan Time Tower Residence ve yine şehrimizin doğasıyla ünlü Yuvacık mevkiinde Ener Liva Yuvacık Konutları inşaatları süratle devam ediyor. Titanic Otel; 190 oda, 380 yatak kapasiteli olup 5 yıldızlı otelde olması gerekli tüm fonksiyonları bünyesinde barındırıyor. Açık ve kapalı yüzme havuzları, SPA ve fitness merkezleri, restoran, cafe, 10 adet toplantı salonu, 2 adet balo salonu ve diğer hizmet alanları bulunacak otelle hemen yanı başında 171 adet bağımsız bölümden oluşan Time Tower Residence’nin bulunduğu konum oldukça stratejik bir alana sahip.

 

YERİNİZİ AYIRTIN

Şehir merkezine 5, otoyola 3, hipodroma 4 ve Kartepe Kış Sporları Merkezi’ne 20 dakika mesafede yer alması, ayrıca yeni yapılmakta olan şehir stadı ile Özel Maltepe Üniversitesi’ne çok yakın mesafede olması projeyi ve mülk edinecekleri pozitif yönde etkileyen faktörlerin başında geliyor. Time Tower Residence’in ise, bünyesinde bulunan 171 adet bağımsız bölümün 9 adedi zemin katta iş yeri, 162 adedi de çeşitli metrekarelerde 13 ayrı tipte 1+1, 1+0 ve single birimlerden oluşuyor. Bunlar bahçe veya çatı dubleks, yuvarlak, köşe, teraslı, terassız, normal, stüdyo veya single şeklinde. Bu projede mülk sahibi olanlar, bağımsız bölümlerini residence olmanın avantajıyla ister konut ister ofis veya apart olarak kullanabildikleri gibi isterlerse bu amaçlarla kiraya verebilecek.

 

İÇİNDE YOK YOK

Otel ve residence projesi eş zamanlı olarak Nisan 2016’da tamamlanarak mal sahiplerine teslim edilecek. Alıcılar tarafından büyük ilgi gösterilen residence bağımsız bölümlerinden şu ana kadar yüzde 60’ı satılmış durumda. Sirmen’in inşaatı devam eden diğer projesi ise Ener Liva Yuvacık Konutları. Bu proje ise 115 daireden oluşuyor. 11 dönüm alan üzerine 6 bloktan oluşan sitede; çocuk ve yetişkin açık yüzme havuzu sosyal tesis, açık otoparklar, A blokta kapalı otopark, tenis kortu, güvenlik binası, güvenlikli çevre duvarları ve yeşil alanlar mevcut. Doğayla iç içe, Körfez ve Kartepe manzaralı, huzurlu, rahat bir yaşam vadeden bu proje, fabrikalardan uzak, temiz havaya sahip konumunun yanı sıra şehir merkezine 8 kilometre mesafede olması, toplu taşıma araçlarının hemen önünden geçmesi, okul, alışveriş merkezine çok yakın olması nedeniyle oldukça avantajlı bir yatırım olarak göze çarpıyor.


Bizim Kocaeli 


Geri Dön