26 / 04 / 2024

Enerji tasarruflu ısıtıcılar hem evi hem cebi ısıtıyor!

Enerji tasarruflu ısıtıcılar hem evi hem cebi ısıtıyor!

Soğuk havalarla birlikte ev elektroniğinin önemli bir parçası olan ısıtıcılar piyasaya çıktı. Evinize şıklık katan portatif ısıtıcılar enerji tasarrufuyla evinizi de cebinizi de ısıtıyor.



Otomobil kredisi almak hiç bu kadar kolay olmamıştı!


SICAK yaz günleri yerini kış soğuklarına bıraktı. Dışarıdaki buluşmalar evlere taşındı, sinema sistemleri kuruldu ve ısıtıcılar yakılmaya başlandı. Teknoloji mağazaları da bu ihtiyacın farkında olarak gerek vitrinlerine gerekse online satış sayfalarına portatif elektrikli ısınma cihazlarını koymaya başladı. Sizler de kaloriferleri yakmadan olduğunuz ortamı ısıtmak istiyorsanız bu haber tam sizin için. İşte hem içinizi hem ortamınızı ısıtacak üstelik tasarımı ile evinize şıklık katacak ürünlerden bazıları… 


Şık ve kullanışlı 


HUDSON HSL 315 P Omnio 1500W Isıtıcıyı ile soğuk kış günlerini yaza çevirmek çok kolay. Evde, banyoda bahçede ve işyerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. 220 V veya 380 V ile çalışabilen cihaz devrilmeye karşı güvenlikli olup devrilme durumuda kendi kendine kapanma özelliğine sahip. Ayarlanabilir termostatı olan cihaz tasarımıyla oldukça şık. 


Kendi küçük alanı büyük 


VESTEL Infrared Isıtıcı H3000 UK, 3000 watt çalışma gücüyle büyük alanlarda bile ısıtma imkanı sağlıyor. 8 saate kadar zaman ayarı yapılabilen ısıtıcı mekanik kontrol paneline sahiptir. Dijital göstergesi ve uzaktan kumandasıyla pratik ve kolay kullanım sağlar. Devrilme ve aşırı ısınma emniyeti gibi birçok güvenlik önlemine sahip.  

  

Enerji tasarruflu 


FAKİR LS Estove 2000, ısıtıcısında kullanılan bor, diğer teknolojilere göre pek çok avantaj sağlıyor, Bor, ısıyı iletme konusunda oldukça hızlı ama ısıyı kaybetme konusunda oldukça yavaş bir madde olduğundan hızlı ısınıp geç soğuyor. Size hem homojen ve kararlı bir sıcak ortam sunuyor hem de %53'e varan enerji tasarrufu sağlıyor. Isı kaynağını doğrudan üzerinize yönlendirmek yerine ortama yayıyor. Uzun süreli kullanımlarda ya da çalışır durumda unuttuğunuzda  aşırı ısınma emniyet sistemi devreye giriyor ve cihaz otomatik olarak kapanıyor. 


Isınmaya ayaktan başlayın


VİGO'nun turbo ayak ısıtıcısı içinizi ısıtıyor. Uzaktan da kumanda edilebilen ürün, sizin varlığınızı hissettiğinde devreye girip, 30 dakika kullanmadığınızda ise otomatik olarak kapanıyor ta ki siz tekrar dokununana kadar. Bu sayede  güvenliğin yanı sıra enerji tasarrufu da sağlıyor.


Devrildi korkusu kalkıyor


VEITO’un yüksekliği ayarlanabilir ayaklı ısıtıcısı CH1800 RE, uzaktan kumandalı.  Enerji tüketimini otomatik düzenleyen cihaz rahatsız edici sıcak-soğuk değişimlerini engelliyor. Devrildiğinde veya 45 derece açıyla eğildiğinde kendini kapatıyor. 


Akşam Gazetesi


Geri Dön