26 / 04 / 2024

English Home sanal mağazasını açtı!

English Home sanal mağazasını açtı!

Yaşadığı mekanlara değer verenlerin vazgeçilmezi olan, ev tekstilinin öncü markası ve yeniliklerin adresi English Home, online satış mağazasıyla yine evlerinizin vazgeçilmezi olacak




Yatak örtüleri, nevresim takımları, banyo ve mutfak ürünler, kırlent ve yastıklar, porselen ürünler, bebek ürünleri ve evinizin tüm tekstil ihtiyaçlarınızı, English Home’un yeni online satış mağazasında bulabileceksiniz.

Yaşam alanlarını yenilemek isteyenlerin sadece bir tıkla English Home ürünlerine ulaşabileceği online satış mağazasında yer alan ürünlerle yaşam alanlarınızı internet kolaylığı ve hızında da yenilemek artık çok kolay.

Ev tekstlinin öncü markası English Home, kaliteli ve şık tasarımlarından oluşan geniş ürün yelpazesiyle Türkiye genelinde hizmet verdiği 86 mağazasından sonra şimdi de online satış mağazasıyla English Home tutkunlarını buluşturuyor.

 www.englishhome.com.tr

English Home Hakkında:
English Home, ev tekstili üretiminde en son teknolojik gelişmeleri kullanarak, çevreci ve insan sağlığına duyarlı, birbirinden kaliteli ve şık tasarımlardan oluşan geniş ürün yelpazesiyle Türkiye genelindeki 86 mağazasında hizmet vermektedir


Geri Dön