29 / 03 / 2024

Enka İnşaat'ın olağan genel kurul toplantısı 24 Mart'ta!

Enka İnşaat'ın olağan genel kurul toplantısı 24 Mart'ta!

Enka İnşaat'ın olağan genel kurul toplantısı 24 Mart 2017 tarihinde Cuma günü saat 15:30'da Enka Konferans Salonu'nda yapılacak.



Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş.'nin olağan genel kurul toplantısı 24 Mart 2017 tarihinde Cuma günü saat 14:00'te ve imtiyazlı pay sahipleri olağan genel kurul toplantısı 24 Mart 2017 tarihinde Cuma günü saat 15:30'da Enka Konferans Salonu'nda yapılacak. 


Açıklama:

Şirketimizin 2016 yılına ait faaliyetleri ve yukarıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere Adi Hisse Senedi Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı 24.03.2017 tarihinde Cuma günü saat 14:00'te ve imtiyazlı Pay sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı 24.03.2017 tarihinde Cuma günü saat 15:30'da Balmumcu Mahallesi, Zincirlikuyu Yolu No:6, Enka Konferans Salonu, Beşiktaş / İSTANBUL adresinde yapılacaktır.

Pay sahiplerimizin Olağan Genel Kurul Toplantısına iştirak edebilmeleri ve oy kullanabilmeleri için paylarını Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) nezdinde bloke ettirmelerine gerek bulunmamaktadır. Payları MKK nezdinde kayden izlenmekte olup genel kurul toplantılarına katılma hakkı bulunan pay sahiplerimiz, fiziki ortamda veya elektronik ortamda bizzat kendileri katılabilecekleri gibi temsilcileri vasıtasıyla da katılabilmektedirler.

Fiziki ortamda Genel Kurul'a şahsen katılmak isteyen pay sahiplerimiz MKK sisteminde yer alan "Pay Sahipleri Listesi"inde kayıtlı olan paylarına ilişkin haklarını kimlik ibraz etmek suretiyle kullanabileceklerdir. Ancak kimlik ve hesaplarındaki paylara ilişkin bilgilerin Şirketimize bildirilmesi hususunda kısıt öngören Sayın Ortaklarımızın Genel Kurul Pay Sahipleri Listesinde yer almak istemeleri durumunda, kimliklerinin ve hesaplarındaki payların Şirketimize bildirilmesi yönünde hesaplarının bulunduğu aracı kuruluşlara başvurmaları ve en geç Genel Kurul gününden bir gün önce söz konusu kısıtı kaldırmaları gerekmektedir.

Genel Kurul'a elektronik ortamda katılım, pay sahiplerinin veya temsilcilerinin güvenli elektronik imzaları ile mümkündür. Pay sahipleri temsilcilerini, Elektronik Genel Kurul sistemini kullanarak yetkilendirebilecekleri gibi, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-30.1 sayılı Tebliğ'i hükümleri çerçevesinde noterce onaylanmış vekaletname ile veya noterce onaylı imza sirkülerini kendi imzalarını taşıyan vekaletnameye ekleyerek yetkilendirebilirler.

Şirketimizin 2016 yılına ait Yönetim Kurulu Yıllık Faaliyet Raporu, Konsolide Finansal Tablolar, Bağımsız Denetçi Raporu, bilanço, kâr ve zarar cetvelleri ile Yönetim Kurulu kâr dağıtım önerisi ve diğer tüm belgeler toplantı tarihinden üç hafta önce Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndan, Şirketimizin www.enka.com adresindeki internet sitesinde "Yatırımcı İlişkileri" sayfasından erişilebilir olacağı gibi Şirket merkezinde pay sahiplerimizin incelemesine hazır bulundurulacaktır.



Geri Dön