27 / 04 / 2024

Enka'nın Kurumsal Yönetim Derecelendirmesi Dönem Revizyon Raporu!

Enka'nın Kurumsal Yönetim Derecelendirmesi Dönem Revizyon Raporu!

Enka İnşaat'ın Türkiye'de Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim İlkeleri'ne uygun olarak derecelendirme yapmak üzere faaliyet izni bulunan, Kurumsal Yönetim Derecelendirmesi Dönem Revizyonu Raporu tamamlanmdı.




Enka İnşaat'ın Türkiye'de Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim İlkeleri'ne uygun olarak derecelendirme yapmak üzere faaliyet izni bulunan, Saha Kurumsal Yönetim ve Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. tarafından hazırlanan Kurumsal Yönetim Derecelendirmesi Dönem Revizyonu Raporu tamamlanmdı. 


Açıklama:

Türkiye'de Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim İlkeleri'ne uygun olarak derecelendirme yapmak üzere faaliyet izni bulunan, Saha Kurumsal Yönetim ve Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. tarafından hazırlanan Kurumsal Yönetim Derecelendirmesi Dönem Revizyonu Raporu tamamlanmıştır. Şirketimizin Kurumsal Yönetim Notu 10 üzerinden 9,16 olarak tespit edilmiş olup alt başlıklar halinde notlar 100 üzerinden sırasıyla Pay Sahipleri 95,38, Kamuyu Aydınlatma ve Şeffaflık 93,18, Menfaat Sahipleri 96,04 ve Yönetim Kurulu 85,99 olarak belirlenmiştir.


Kurumsal Yönetim Derecelendirmesi Dönem Revizyonu Raporu, Şirketimizin internet sitesinde yatırımcıların bilgisine sunulmuştur.





Geri Dön