19 / 04 / 2024

Enkay yeni mağaza konseptinde mutfakta yemek daveti veriyor

Enkay yeni mağaza konseptinde mutfakta yemek daveti veriyor

Enplus mağazalarıyla bilinen Enkay Grup, Levent mağazasındaki mutfak bölmünde usta şefle yemek pişirip müşterilerine özel davetler veriyor



Subzero, Wolf, Loewe, Sharp, Breville ve Laurastar gibi markaları Türkiye pazarıyla buluşturan Enkay Group, Levent mağazasını konsept mağazacılık anlayışı ile 'Çözüm Merkezi' olarak yeniden tasarladı. Enplus mağazalarından sonra Türkiye'deki ilk konsept mağazası olan 'Enkay Ankastre Showroom'da fırın, ocak, mikrodalga fırın gibi mutfak cihazları bölümü kullanıma da açıldı. Bu bölümde mağazada satışa sunulan ürünleri kullanılarak özel davetler organize ediliyor. Davetlilerin katılımı ile gerçek bir mutfak fonksiyonu hayata geçirilerek canlı bir şov formatı içinde, Özgür Şef eşliğinde yemek pişirmek ve tatmak mümkün oluyor.

Markalar, 18 noktada satılıyor

1975 yılında kurulan Enkay Group, Loewe televizyonların, Sharp LCD ve LED TV'lerinin, Wolf ankastre mutfak ürünlerinin, General Electric buzdolabı ve klimalarının, Sub-Zero buzdolaplarının, Laurastar ev tipi buharlı ütü sistemlerinin ve Breville küçük ev aletlerinin distribütörlüğünü yapıyor. Grup, Enplus mağazalarıyla Türkiye genelinde 18 noktada hizmet veriyor.
Sabah Emlak


Geri Dön