19 / 04 / 2024

Enplus'dan Temmuz ayına özel kampanya!

Enplus'dan Temmuz ayına özel kampanya!

Dünya lideri markaların yaşama değer katan ürünlerini tüketiciyle buluşturan Enplus, özel kampanyalar ve hediyeler ile hayat standartlarından ve konfordan ödün vermek istemeyenleri bekliyor.



Dünya lideri markaların yaşama değer katan ürünlerini tüketiciyle buluşturan Enplus, yaz ayları için de kaçırılmayacak fırsatları yine bir arada sunuyor. Enplus’ta Temmuz ayı boyunca geçerli olacak kampanya ile Vax Air Lift Elektrikli Süpürge alanlar 899 TL değerindeki Silit 4,5 litre Silargan Düdüklü Tencere’nin de sahibi oluyor.



Temizlikte kablosuz özgürlük Vax Air Lift


Şarj süresi ile pazar lideri olan Vax Air Lift, kablosuz özgür bir temizlik sunarken kablolu elektrikli süpürge gücünde çalışıyor. Yüksek manevra kabiliyeti sayesinde temizlik yaparken hayatı kolaylaştıran Vax Air Lift’in WindTunnel® teknolojisi tozları ve kirleri hapsederek havaya geri dönmesini engelliyor.



Düdüklü tencerede güvenlik Silit Silargan’la 2 kat artıyor


Düdüklü tencere alırken dikkat edilmesi gereken en önemli özellik güvenlik oluyor. Silit Silargan Düdüklü Tencereler ise bağımsız çalışan 2 güvenlik kapağı ile bilinen düdüklü tencerelerin aksine yüksek emniyet sunuyor. Silit’e özgü Sicomatic adı verilen eşsiz kapakçıklı emniyet sistemi ile Silit Silargan Düdüklü Tencereler, hem sağlıklı hem de lezzetli yemekler yapmak isteyenlerin mutfakta bir numaralı yardımcısı oluyor.



Türkiye geneline yayılmış 25 farklı noktada yer alan Enplus Mağazaları, özel kampanyalar ve hediyeler ile hayat standartlarından ve konfordan ödün vermek istemeyenleri bekliyor.




Geri Dön