26 / 04 / 2024

Ens Zemin Hafriyat İnşaat Nakliyat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Ens Zemin Hafriyat İnşaat Nakliyat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İbrahim Yıldız tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Ens Zemin Hafriyat İnşaat Nakliyat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Yıldız tarafından  kuruldu. 


Ens Zemin Hafriyat İnşaat Nakliyat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- HAFRIYAT a)Her türlü Hafriyat islerini yapmak,yaptırmak,gerek kendi gerekse taseronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almıs ve alacagı ihaleleri baska isletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır,kiralar,ihale verdigi isletmeler araç satar veya kiraya verir. b)Her nevi mesken ve isyerleri insaa edip satmak.Insaat yapmak için arsa ve malzeme temin etmek.Her türlü insaat malzemesi alım-satımını, ithalat-ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili satıs magazaları açmak, bayilikler almak, bayilikler vermek. Her nevi insaat yapımı için resmi ve özel ihalelere katılmak. Yurt içinde ve yurt dısında resmi ve özel.......ve anasözleşmesinde yazılı işler.




Geri Dön