29 / 03 / 2024

Ensu Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Ensu Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Alev Semker Akal Yönetim Kurulu Başkanlığı, Füsun Doruk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Muammer Özkavaf ile Cahit Yalçın Baran Yönetim Kurulu Üyelik'lerinde 13 milyon 654 bin TL sermaye ile Beşiktaş'ta kuruldu.



Ensu Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Alev Semker Akal Yönetim Kurulu Başkanlığı, Füsun Doruk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda,  13 milyon 654 bin TL sermaye ile Beşiktaş'ta kuruldu. 


Ensu Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Bilumum genel makine, teçhizat, alet, ekipman inşaat makinaları ve yedek parçaları, iş makinaları ve yedek parçaları sentetik dokuma ve sentetik sanayi makinaları ve yedek parçaları, hidrolik ve pnömatik pompalar, güç kontrol valfleri, pistonlar, ölçme teknik malzemeleri, hidrolik güç üniteleri, honlanmış borular, korm kaplı miller, ısı malzemeleri,filtreler, hidrolik ve pnömatik aksesuarlar, denetim mekanizmaları imalatı, mühendislik hizmetleri, taahhüdü, pazarlaması, 2- Barajlar, Hidro Elektrik Santraller, Rüzgar Santralleri, Doğalgaz Çevirim Santralleri, Kömür Santrallerine ait her türlü Demir, Çelik imalatları, Kapaklar, Vanalar, Hidrolik Ünite, Izgara, her nevi vinçler ve gerekli Hidro mekanik teçhizatları projelerini yapmak, imalat ve montajlarının yapılması, bu tür tesisleri inşaat dahil anahtar teslimi veya inşaat dahil kısmi olarak yapılması, 3- Her tür makine imalatı yapmak, komple sanayi tesisleri kurmak bunların yedek parça aksesuar ve tüm malzemelerinin imali, alım satımı, Mekanik, elektronik, kimya ve gıda sanayi makine ve cihazları ve bunların ekipmanları ve yedek parçalarının imali, alım ve satımı. 4- Hassas ölçü alet ve cihazları, takım aparatları, takım tezgahları imali, alım ve satımı. 5- Sanayi tipi et ve gıda makinalarının yedek parçalarının ve aksesuarlarının imali alım ve satımı. B) Şirket bu amaç konuyu gerçekleştirmek için aşağıda belirtilen işleri de yapabilir. Konusu ile ilgili her nevi ticaret, ithalat, ihracat dış ticaret mümessillik komisyonculuk taahhüt ve pazarlama faaliyetleri yapmak. Yerli ve/veya yabancı şirket ile anlaşmalar yapıp, yurtiçi ve yurtdışında ihalelere girmek ve taahhütte bulunmak. Yerli ve yabancı şahıs şirketleri, sermaye şirketleri, adi şirket ve gerçek kişilerle yabancı sermayeli şirketler, adi ortaklıklar ve iş ortaklıkları kurmak, kurulmuş ortaklıklara katılmak, iştirak etmek, bunların hisse senetlerini ve tahvillerini, aracılık etmemek kaydıyla almak ve satmak. Bankalardan uzun, orta ve kısa vadeli krediler temin etmek, Şirket amacıyla ilgili olarak marka, patent, ihtira beratı, know-how gibi hakları kendi adına tescil ettirebilir, devredebilir, ferağ ve bunlar üzerinde lisans anlaşmalarını yapabilir. Her çeşit arazi, arsa, bina, yat, kotra, gemi ve motorlu taşıt gibi, her türlü gayrimenkul ve menkul malları iktisap, iktisap edilen gayrimenkul ve menkul malları devir ve ferağ, bunlar üzerinde ipotek ve başkaca ayni haklar tesis edebilir, bunları kısmen veya tamamen kiraya verebilir ve diğer tasarruflarda bulunabilir. Şirket, başkalarının adına kayıtlı ve yukarıda sayılan gayrimenkul ve menkul mallar üzerinde, ipotek başkaca ayni haklar tesis edebilir veya üçüncü şahıslara kendi nam ve hesabına ipotek ve başkaca ayni haklar tesis ettirebilir veya teminat olarak gösterebilir. Şirket, yukarıda sayılan gayrimenkul ve menkul malları finansal kiralama suretiyle kiralayabilir.


Ensu Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Bade Sokak 1 



Geri Dön