29 / 03 / 2024

Enver Demirel, Etimesgut İnşaat Müteahhitler Derneği'nin toplantısına katıldı!

Enver Demirel, Etimesgut İnşaat Müteahhitler Derneği'nin toplantısına katıldı!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut İnşaat Müteahhitler Derneği ' nin toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Demirel, ilçenin gelişimi ve gelecek planlamaları hakkında bilgi verdi...



Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut İnşaat Müteahhitler Derneği'nin toplantısına katıldı. Toplantıya Demirel'in yanı sıra Birleşik İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (BİM-FED) Başkanı Mustafa Şahin, dernek başkanı Baki Çelen, ilçede faaliyet gösteren müteahhitler ve yapı denetim firma temsilcileri katıldı. 


ETİMESGUT'UN NÜFUSU 23 YILDA 500 BİNE ÇIKTI 


Toplantıda konuşan Başkan Demirel, ilçenin gelişimi ve gelecek planlamaları hakkında bilgi verdi. Demirel, Etimesgut'un nüfusunun 23 yılda 70 binden 500 bine ulaştığını ve önümüzdeki 10 yıllık süreçte ise bu rakamın 1 milyona ulaşacağını tahmin ettiklerini söyledi. Belediye olarak ilçenin hem bugününe hem de geleceğine yatırım yaptıklarını kaydeden Demirel, "İlçemize birçok hizmet kazandırdık. Eksiğimiz, hatamız, yapamadıklarımız olabilir ancak bu millete asla ihanetimiz olmaz. Eksiklerimizi tamamlamak ve şehrimize, insanımıza daha güzel hizmetler sunabilmek için sizlerden destek istiyoruz. Halkımızla, müteahhidimizle, esnafımızla el ele vererek bu şehri imar ediyoruz. Etimesgut'ta ciddi bir yapılaşma söz konusu. İlçemiz gerçekten çok hızlı büyüyor, gelişiyor, çağdaş kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İlçemizin önü açıktır. Kim önümüze hangi takozu koyarsa koysun, Ankara'nın en büyük metropolü olacağız" diye konuştu. 


KISITLI İMKANLARLA BÜYÜK PROJELER 


Başkan Demirel, 5 yılda kısıtlı imkanlara rağmen ilçenin 30 yıllık sosyal ve kültürel tesis ihtiyacına cevap verecek yatırımlar yaptıklarını vurgulayarak, "Mevcut imkanlarımıza sahip çıkarak önemli hizmetler gerçekleştirdik. Kaynaklarımızı halkımızın lehine, onların yaşam kalitesini artıracak hizmetlerde kullandık. Gayemiz; vatandaşımızın rızasını kazanmaktır, ancak asıl gaye Rıza-i ilahidir. Şuna inanıyoruz ki bu makamlar gelip geçicidir. Asıl olan bu milletin parasını, makamını, zamanını, millete külfet için değil hizmet için kullanmaktır" dedi. 


HİZMETLERİ YOK SAYMAYIN 


"Siyasette eleştiri vardır. Lütfen bizi sorun, sorgulayın, yorumlayın, eleştirin. Ancak hizmetlerimizi yok saymayın" diyen Demirel; "Son 4 yılda Atakent Tesisleri, Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi, Kent Konseyi Binası Türk Beyleri Kent Meydanı, Ziya Gökalp Tesisleri, Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi, Emekli Konağı, etiSEM, 110 yeni park, yollar kaldırımlar inşa ettik. 

Daha çok hizmet etmeyi benden fazla kimse isteyemez. 


Ancak herşey kaynak meselesi. Mutfakta olan malzemeden en iyi yemeği yapmaya çalışıyoruz. Asıl olan iyi niyettir" ifadelerini kullandı. Demirel, konuşmasında müteahhit ve yapı denetim firmalarına 'Mevzuatın dışına çıkmayın' uyarısı da yaptı. 


Haber Vaktim


Geri Dön