24 / 04 / 2024

Enver Demirel, TOKİ-Yapracık Konutları sakinleriyle bir araya geldi!

Enver Demirel, TOKİ-Yapracık Konutları sakinleriyle bir araya geldi!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, seçim çalışmaları kapsamında TOKİ Yapracık Konutları sakinleriyle bir araya geldi. Yoğun kalabalık dolayısı ile açık alanda yapılan toplantı, miting havasında gerçekleşti




Etimesgut Belediye Başkam Enver Demirel, seçim çalışmaları kapsamında  TOKİ  Yapracık Konutları sakinleriyle bir araya geldi. Yoğun kalabalık dolayısı ile açık alanda yapılan toplantı, miting havasında gerçekleşti. Büyükşehir Yasasıyla birlikte seçimden sonra Etimesgut Belediyesi'ne bağlanacak olan Aşağı Yurtçu Mahallesi sınırları içinde yer alan TOKİ Yapracık Konutları sakinleri, Demirel'in toplantısına büyük ilgi gösterdi. Çadırlarda yapılması planlanan toplantı yoğun katılım nedeniyle çadırları aşarak alanlara taştı. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı toplantıya, farklı siyasi görüşlerden ve toplumun farklı kesimlerinden yoğun katılım olması dikkat çekti. 


AYRIM YAPMADAN YENİ HİZMETLER Başkan Demirel toplantıda, 5 yıllık dönemde gerçekleştirdiği hizmetleri anlatarak, "Merkez mahallelerimize, Elvankent ve Eryaman bölgelerimize ne yaptıysak ihtiyaç duyulan benzer yatırımları yeni mahallerimize de yapacağız. Bütün güzel hizmetlerimizden 5 yeni mahallemiz de yararlanacak. Hiçbir ayrım yapmadan, inşallah hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi. 


YAŞAM KALİTESİ ARTACAK Kendisinin de Etimesgut'a yeni bağlanan Aşağı Yurtçu Köyü'nde doğduğunu hatırlatan Demirel, "5 mahallemizin bağlanmasıyla 28 olan mahalle sayımız 33'e yükseldi, her yıl hızla artan nüfusumuz 500 bine ulaştı. Hizmet yükümüz arttı, ancak belediye kaynaklarımızı en etkin ve verimli şekilde kullanarak bütün mahallerimize hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz. Yeni mahallelerimiz hizmet açısından epeyce geri kalmış durumdalar. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını, beklentilerini anketler yaparak, yüzyüze görüşmelerde bulunarak, istişare toplantıları yaparak tespit etmiş bulunuyoruz. 

Allah izin verirse, 30 Mart'tan sonra hizmetlerimizle bu bölgemizi de kucaklayacağız" diye konuştu. 


BİZ DE İSTİYORUZ 

TOKİ Yapracık Konutları sakinleri de söz alarak görüşlerini dile getirdiler. Başkan Demirel'in yaptığı hizmetleri yakından takip ettiklerini ifade eden vatandaşlar, kendi mahallelerine de aynı hizmetlerin yapılmasını istediklerini kaydettiler. 

Demirel ise; "Merak etmeyin. Etimesgut'un merkezinde, Eryamanı'nda, Elvankenti'nde hangi hizmet varsa, her yerinde aynı hizmet olacak. Park, bahçe ve çevre düzenlemelerimize hemen başlayacağız, sosyal tesislerimiz, etisem birimlerimiz, kreş ve emekli konaklarımız her bölgemizde olacak" diyerek hizmet sözü verdi. 


Ankara Gündem


Geri Dön