24 / 04 / 2024

ERA danışmanlarının portföyüne katkı sağlıyor!

ERA danışmanlarının portföyüne katkı sağlıyor!

2016 yılını ‘atak yılı’ ilan eden ERA Türkiye, altyapı teknoloji ve insan kaynaklarına yaptığı yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.



2016 yılını ‘atak yılı’ ilan eden ERA Türkiye, altyapı teknoloji ve insan kaynaklarına yaptığı yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Bu kez emlak danışmanları ve broker'larının işlerini kolaylaştırmak üzere harekete geçen ERA, yaptığı işbirlikleriyle gayrimenkul danışmanlarını tek tek portföy oluşturma zahmetinden kurtarıyor. 


Türkiye’nin en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden olan ERA Gayrimenkul Türkiye, altyapı, teknoloji ve insan kaynağına yaptığı yatırımlarla büyümeye devam diyor. 2016 yılını ‘atak yılı’ ilan eden ve bu kapsamda altyapı, teknoloji ve insan kaynaklarına aralıksız yatırım yapan ERA Türkiye, şimdi de gayrimenkul danışmanları ve brokerlar'ı için 'otomatik portföy hazırlama’ sistemini geliştirdi. 


ERA Gayrimenkul Türkiye yaptığı işbirlikleriyle gayrimenkul danışmanlarını tek tek portföy oluşturma zahmetinden kurtarıyor. Tüm emlak ilan siteleriyle entegre hale getirilen www.eraturkiye.com.tr sitesinde artık danışmanların portföyleri ERA Tech sistemi sayesinde tek tıkla tüm mecralarda yayında olacak. Tüm emlak ilan sitelerine portföylerini girmeleri sırasında yaşadıkları zahmet ve zaman kaybını ortadan kaldıran sisteme göre; 'hürriyetemlak.com', 'milliyetemlak.com', 'emlaktown.com' ve 'zingat.com’a üye olan ofislerin gayrimenkul danışmanları, portföylerini tek tek sisteme girmek yerine bir seferde bu sitelerden yayınlayabilecekler. 


ERA, portföylerini tek bir tuşla tüm üye oldukları sitelerde yayınlama imkanı bulan gayrimenkul danışmanlarının zaman kaybını önleyerek, motivasyon ve dikkatlerinin kazanç yollarına yönlenmesini sağlanıyor. 


2015 yılında başladığı atılımları, 2016 yılında da ara vermeksizin sürdüren ERA Türkiye; Microsoft ile yaptığı işbirliğiyle danışmanlarına mobil çalışma imkanı sağladı. Findeks ile gerçekleştirilen anlaşma doğrultusunda ise kredi kayıt bürosu bilgilerinin paylaşılmasıyla güvenli kiralamalar ve işlemler yapılmasının yolunu açtı. Eğitim konusunda da ciddi atılımlar yapan ERA Türkiye; büyümesini hızla sürdürürken bir yandan da ERA Akademi’de 'ERA Coaching' ve 'ERA Clinic' hizmetleriyle danışman ve broker'larının gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor. 


Geri Dön